Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.402
% 3.62
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.402
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Dogecoin Mucidi, Kripto Paralarda Kazanmanın Yolunu Açıkladı!

2013 yılında Billy Markus ve Jackson Palmer tarafından bir şaka olarak yaratılan kripto para birimi Dogecoin (DOGE), şu anda 25 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 12. kripto para haline geldi. Dogecoin mucidi, bugün paylaştığı bir tweet’te kripto yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu.

Shill botları ve influencer’lara kulak asma. Kaybetmeyi göze alamayacağın parayla yatırım yapma. Kripto paraların bir kumar ve seçimlerinden kendinin sorumlu olduğunun farkına var

Dogecoin mucidinden tavsiyeler

Meme coin projeleri nerdeyse 2021 yılına damga vurdu. Tesla CEO’su Elon Musk’ın sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da desteklediği Dogecoin rekorlar üstüne rekorlar kırdı. Bununla birlikte belirli bir süre sonra ilgi kaybolmaya ve başka yönlere kaymaya başladı. Fiyatların zirvelerden gerilemesiyle, tırmanışta kaçırma korkusuyla hareket eden yatırımcılar zarar gördü.

Bu süreçte Dogecoin mucidi Billy Markus yer yer uyarılarda bulundu. Son olarak da yatırımcıların kripto fenomenlerine kapılmamalarını, ancak kaybetmeyi göze alabilecekleri para kadar yatırım yapmalarını ve seçimlerinden başkalarının değil kendilerinin sorumlu olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu.

coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere, 27 Aralık’ta Billy Markus, resmi Twitter hesabında yaklaşık 220.000 DOGE’ye sahip olduğunu ve Dogecoin projesi üzerinde çalışmadığını, ancak DOGE topluluğunun düzenli bir üyesi olduğunu belirtti. Ayrıca projenin bir parçası olmak için geri dönmeyeceğini çünkü projeye kendini ne kadar adadığını, topluluğun ona daha kötü davrandığını söyledi.

Billy Markus ayrıca kripto topluluğuna hiçbir borcu olmadığını ve istediği her şey hakkında konuşmakta özgür olduğunu ifade etti. Ayrıca kripto alanını geliştirmek için çalışan insanları da desteklediğini ve daha iyi hale getirmeyenler için hayal kırıklığına uğradığını belirtti. Bunların, Billy Markus’un bu yıl Dogecoin hakkında ilk paylaşımları olmadığını da hatırlatmış olalım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir