Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.054
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.054
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dogecoin Milyoneri Seviye de Verdi: DOGE Alamam! Çünkü…

Büyük kripto para birimleri yazım sırasında karışık bir tablo sunsa da genel hissiyat yükseliş yönünde. Bu sırada Dogecoin (DOGE) diğer altcoin’lerden göreceli olarak daha az yükseliş kaydetmiş durumda. Yazım sırasında yüzde 3.5’lik bir yükseliş ile 0.12 dolardan el değiştiriyor. Küresel kripto para piyasa değeri yüzde 6.3 yükselerek 1.9 trilyon dolara yükseldi. Dogecoin’den kazandıklarıyla milyoner olan bir isim olan Glauber Contessoto ise, yeni yorumlarını aktardı. Coinmühendisi.com olarak detayları paylaşıyoruz…

Dogecoin, üzerine en çok konuşulanlardan biri oldu

DOGE, yazım sırasında Twitter’da en çok bahsedilen kripto paralar arasındaydı. Cointrendz verilerine göre 1.056 tweet çekti. En çok bahsedilen üç kripto para için – Bitcoin, Ripple ve Ethereum – sırasıyla 7.859, 4.342 ve 4.126 tweet atıldı. Pazartesi gecesi, Rusya-Ukrayna görüşmeleri çok az ilerleme kaydettiği için büyük kripto para birimleri düştü. OANDA Kıdemli Analisti Edward Moya’ya göre, en büyük paranın ileriye dönük “sürekli volatilite” görmesi muhtemel.

Benzinga analisti Melanie Schaffer’a göre DOGE, 12 sent ve 0.135 doların üzerinde dirençle karşı karşıya ve psikolojik olarak önemli olan 10 sentin altında desteğe sahip. Bu sırada DOGE milyoneri Glauber Contessoto, elinden gelse DOGE satın alacağını tweetledi. Ancak şu anda yeni bir eve taşındığı için “mobilya aldığını” belirtti. Bu nedenle meme coin’den satın alamadığını belirtti.

Contessoto, DOGE’u rekor seviyesinde satmadı

Contessoto ayrı bir tweet’te, birçok insanın DOGE’u tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 75 sent civarında satmadığını, çünkü “bu fiyat hareketini 1 dolara doğru çektiklerini” söyledi. Bu sırada Pazartesi günü, DOGE’nin yaratıcılarından Billy Markus, DOGE’un kabulüne hakkında paylaşılan bir BitPay blog gönderisini paylaştı.

DOGE’u kabul eden satıcılar arasında SlingTV, Dallas Mavericks, Express VPN, airBaltic ve Twitch bulunuyor. Öte yandan, açıklamalara göre, Amerikan Kanser Derneği’ne bağışlar da DOGE olarak yapılabiliyor. Yazım sırasında DOGE, son yedi günde yüzde 8’lik bir düşüş yaşamış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir