Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.147
% 3.93
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.147
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dogecoin Kurucu Ortağı, Kripto Sektörünün Dolandırıcılığı Kolaylaştırdığını Söyledi

Dogecoin kurucu ortağı Jackson Palmer, The Project ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, kripto para birimlerinin dolandırıcılığa kolaylaştırdığını söyledi. Ona göre hükümetin kontrolü dışında var olan kripto sektörü geri dönüşü olmayan işlemler nedeniyle, dolandırıcılara kolay bir araç sağlıyor. Ancak Avustralyalı yazılım geliştiricisi, kriptonun kendisinin bir aldatmaca olduğunu iddia edecek kadar ileri gitmedi.

Yazılım geliştiricisi, Dogecoin ile zenginleşmediği için mutlu olduğunu itiraf etti. Palmer, diğer insanların para kaybettiği gerçeğinden habersiz olan kripto milyonerlerinin pembe renkli gözlüklere sahip olma eğiliminde olduğunu söyledi. Daha önce bildirdiğimiz üzere Palmer kısa süre önce Tesla CEO’su Elon Musk ile tartışmasıyla ön plana çıktı. Dogecoin’in kurucu ortağı, Musk’ı defalarca “dolandırıcı” olarak eleştirdi.

En son röportaj sırasında Palmer, herkesin bir fiyatı olduğunu iddia ederek kripto para birimlerini ve kripto ticaret platformlarını tanıtan ünlülerden de bahsetti.

İnsanlar hisse senetleri ile de çok para kaybetme eğilimindeyken, Palmer bu piyasaların sıkı bir şekilde düzenlendiği gerçeğine işaret ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir