Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.642
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.642
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dogecoin Ekibi Önemli Gelişmeleri Açıkladı: Çok Yakında!

Dogecoin ekibi tarafından yayınlanan bir blog yazısına göre, Elon Musk yönetimindeki Starlink’in uydu ağı teknolojisi aracılığıyla DOGE para transferleri artık çevrimdışı yapılabilecek…

Dogecoin yakında Starlink’in teknolojisini kullanarak işlemler gerçekleştirecek

Timothy Stebbing ve Michi Lumin, yakın tarihli bir Dogecoin Foundation blog makalesinde GigaWallet ve RadioDoge projelerine ilişkin güncellemelerin yanı sıra RadioDoge’un temel aldığı mimariye bir bakış sundular.

Dogecoin internet olmadan kullanılabilecek

İnternete düzenli erişimi olmayanlar için RadioDoge, Dogecoin’i mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırmak için dünya çapındaki Starlink uydu ağıyla birlikte düşük maliyetli radyo teknolojisini (HF/LoRaWAN) kullanır. Doge bunun sonucunda internet bağlantısına ihtiyaç duymadan işlem yapabilecek. GigaWallet, saklamaya tabi olmayan bir cüzdanı Doge ağıyla birleştirerek internet tabanlı ticaret ve bahşiş için bir drop-in çözümü sunmayı amaçlıyor.

Kullanıcıları neler bekliyor?

GigaWallet ve RadioDoge’un son başarılarının yanı sıra, Dogecoin’in ekibi, Libdogecoin’in ilk aşamasını kullanan gelecekteki projelerin temellerini geliştirmeye odaklandığını iddia ediyor. Bu çalışmalar Doge projeleri oluşturmak için bir yapı taşı olarak kabul edilir. Geliştiricilere göre, libdogecoin 0.1 dönüm noktasına ulaştığına göre kullanıcılar artık adresleri ve işlemleri oluşturabilecek ve doğrulayabilecek. Doge adresleri de testnet üzerinde üretildi ve kütüphane, Core Node rölesi üzerinden ilk test işlemlerini tamamladıktan sonra mainnet üzerinde Dogecoin’i aldı.

RadioDoge, yeni teknolojiyi test etmek için geçen hafta sonu ilk “Regional Hub”ı açtı. Colorado’dan Regional Hub’a 150 millik bir HF radyo iletimi, ilk libdogecoin işlemlerini Starlink uydusu aracılığıyla Dogecoin testet’te iletilecek. Dogecoin ekibine göre DOGE’nin hedefi, ürün ve hizmetlerin ticaretinde dünyanın en yaygın aracı olmak. Dünyada bir banka hesabına erişimi olmayan 1,7 milyar kişi var ve Dogecoin, ekosistemini tabandan hızlı bir şekilde benimsemeye hazır hale getirmeye yönelik girişimler üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Dogecoin fiyatı 0.14-0.16 dolar aralığında yatay işlem görüyor. Lider meme coin geçen haftaya göre %9,08 düşüşle 0.1422 dolara geriledi ve aralığın taban bölgesinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir