Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.912
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.912
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dogecoin (DOGE) Yaratıcısından Shiba Inu (SHIB) Eleştirisi

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) rekabeti devam ediyor. DOGE yaratıcısı, Shiba Inu topluluğu içindeki toksisite ve dolandırıcılara yönelik eleştirilerine devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dogecoin kurucusu ve mevcut proje danışmanı, geliştiricinin topluluk içinde var olan çok sayıda dolandırıcılık hesabını eleştirmesinin ardından Shiba Inu topluluğundan gelen taciz ve hakaretleri de ele aldı.

Daha önce Dogecoin geliştiricisi, Jack Dorsey’den bahseden ve gerçek SHIB para birimiyle hiçbir ilgisi olmayan dolandırıcı “Shiba” projeleriyle ilgili yüzlerce bağlantı da dahil olmak üzere bir yorum dizisinin telefon ekran görüntüsünü içeren bir tweet yayınladı.

Tweet’i gönderdikten sonra, Shiba Inu topluluğunun üyeleri, “Shib Army”i kötü gösterdiği için yorumlarda Billy Markus’a hakaret ederek tepki gösterdi, bu da Markus’un SHIB tokenına yönelik düşüncelerini ve duygularını açıklayan mesajlar atmasına yol açtı.

Markus, bir kişinin hangi kripto para birimini alıp sattığını umursamadığını çünkü bunun kendisi için hiçbir şey ifade etmediğini belirtti. Dogecoin yaratıcısının umursadığı tek şey, insanların ona karşı tutumu.

“Kötü bir iş umurumda olmaz. Hoş olmayan bir insan olursan da seni ve çevreni sevmem.”

Daha sonra, aynı tutumun Dogecoin topluluğu veya kripto toplumu içinde bariz dolandırıcılık ve toksisite çağrısında bulunan, influencerları taciz etmeye karar veren herhangi bir kripto para veya token topluluğu için de geçerli olduğunu ekledi.

Billy ayrıca kripto topluluğuna, geliştirme ekibinin aktif bir parçası olmadığı için artık Dogecoin için hiçbir sorumluluğu olmadığını hatırlattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version