Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.598
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.598
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dogecoin (DOGE) BSC Balinaları Arasında En Popüler Kriptolardan Biri

WhaleStats’ın verilerine göre meme token Dogecoin (DOGE) Binance Smart Chain balinaları içerisinde en popüler sekiz kripto paradan biri oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

En son verilere göre Dogecoin, BSC balinalarının toplam varlıklarının %2’lik kısmını oluşturuyor. Dogecoin varlıklarının değeri yaklaşık 200 milyon dolar seviyesinde yer alıyor.

Dogecoin daha önce de BSC balinaları için en popüler kripto varlıklardan bir tanesi olsa da, son zamanlarda en çok işlem gören varlıklardan bir tanesi değil.

Dogecoin’in Performansı

TradingView’den alınan verilere göre Dogecoin’in performansı son zamanlarsa yatırımcılara kar sağlamaktan oldukça uzak. Meme token geçtiğimiz ay, %40 oranında bir değer kaybı yaşadı.

Dogecoin’in genel performansı dönem dönem yapılan pump’lar ile ölçülüyor. Varlığın en yüksek seviyesi olan 0.30 dolarlık seviye Ekim ayında gerçekleşmişti. Dogecoin’in performansında Elon Musk’ın etkisi de büyük oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir