Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.808
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.808
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dogecoin Bu Altcoin’i Fırlattı: ATH’yi Gördü!

Haberi Twitter’dan veren Litecoin (LTC) kurucusu Charlie Lee’ye göre, LTC ağının hash oranı ATH seviyesine ulaştı. Dogecoin (DOGE), ATH yürüyüşünde Litecoin’e yardımcı oluyor.

Dogecoin, Litecoin hash rate fırlamasına yardımcı oluyor, LTC fiyatı yükseliyor

Bitinfocharts tarafından elde edilen verilere göre, hash rate inanılmaz bir 500 TH/s’ye (yazım sırasında 513 TH/s) ulaştı. Bunun kısmı Dogecoin madenciliğinden kaynaklanıyor. Sonuç olarak, her iki para birimi için yapılan işlemler aynı anda doğrulanır ve madenciler her iki Blockchain’de ödül toplar. Buna “birleştirilmiş madencilik” denir.

LTC kurucusu Charlie Lee, Dogecoin topluluğundan bir kişinin Twitter arka plan fotoğrafını Dogecoin içeren bir fotoğrafla değiştirmesi önerisine tepki gösterdi ve uygun bir resim bulunur bulunmaz bunu yapmayı düşüneceğini söyledi. Ayrıca, DOGE’nin LTC’yi geride bıraktığını ve “meme coin piyasanın güçlü olduğunu” iddia ederek piyasa değeri açısından LTC’den neden daha iyi performans gösterdiğini de açıkladı.

Yazım sırasında, Litecoin (LTC) fiyatı 103.36 dolardan işlem görüyor ve şu anda CoinMarketCap sıralamasında 22. sırada yer almaktadır. ATH hash oranının açıklanmasının bir sonucu olarak, para biriminin fiyatı bugün 99 dolardan o seviyeye yükseldi.

Litecoin Foundation, Mimblewimble yükseltmesinin tamamlandığını söyledi

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, Litecoin Vakfı Pazartesi günü bir tweet ile Mimblewimble (MWEB) yükseltmesinin tamamlandığını duyurdu. Yükseltme, madencilerin ve daha geniş Litecoin topluluğunun çabaları sayesinde yıllarca süren geliştirmeden sonra geliyor. Litecoin (LTC), dünyadaki herkese hızlı ve düşük maliyetli ödemeler sağlamayı amaçlayan P2P kripto para birimidir.

Dogecoin 40.000 kullanıcı kaybetti

Dogecoin (DOGE), geçtiğimiz yıl boyunca fiyatı açısından sürekli değer kaybediyordu ve bu süreçte birçok yatırımcısını kaybetti. Bu nedenle, yatırımcılar toplu olarak piyasadan meme coin çekiyorlar. Bu göçün en son partisi, kripto para biriminden ayrılan 40.000 DOGE sahibinden oluşuyordu. Bu, Dogecoin’in 700.000’den fazla yatırımcıyı kaybettiği haberini takiben on günlük bir süre içinde gerçekleşti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir