Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.876
% 4.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.876
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dogecoin, Bitcoin ve 8 Altcoin İçin Önemli Tahminler Çıktı!

Bitcoin (BTC)’in 40.000 doların üzerinde tutunamaması, yatırımcıların şu anda 25.000 dolarlık bölgede aşırı düşük seviyeleri hedeflemesine neden oldu. Bu da çoğu altcoin için kesinlikle çok büyük bir olumsuzluk. Kripto analiz platformu Whalemap, Bitcoin düzeltmesini genişletirse, fiyatın, 25.000 ila 27.000 dolarlık bölgeye inebileceğine inanıyor. Bitcoin ve Dogecoin (DOGE) gibi büyük altcoin’ler daha da düşebilir mi yoksa ivme tersine döner mi? Göz önünde bulundurulması gereken temel seviyeler nelerdir? Göz önünde bulundurulması gereken temel seviyeler nelerdir? Coinmuhendisi.com olarak, analist görüşlerini ve fiyat analizlerini aktarıyoruz.

İşte Bitcoin, Dogecoin ve bu 8 altcoin için yapılan fiyat analizleri:
Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)

Bitcoin (BTC), 28 Nisan’da 20 günlük üstel hareketli ortalamaya (EMA) (40.363 dolar) geri çekildi, ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların bu seviyedeki rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Ayılar fiyatı kanalın destek çizgisinin altına düşürür ve sürdürürse, BTC/USDT çifti düşüşünü 34.300 dolara ve daha sonra 32.917 dolara kadar uzatabilir. Bu olumsuz görüşü geçersiz kılmak için, alıcıların fiyatı 50 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) (41.981 dolar) üzerine itmesi ve sürdürmesi gerekecek. Başarılı olurlarsa, çift ayıların tekrar zorlu bir meydan okuma oluşturabileceği 200 günlük SMA’ya (47.433 dolara) yukarı yönlü yolculuğuna başlayabilir.

Ethereum (ETH), son iki günde 20 günlük EMA’ya (2.991 dolar) geri çekildi, ancak boğalar fiyatı bunun üzerine çıkaramadı. Bu, duyarlılığın negatif kaldığını ve yatırımcıların rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı yükseliş trendi çizgisine düşürmeye çalışacaklar. Bu, boğaların savunması için önemli bir seviyedir, çünkü altında bir kırılma ve kapanma, gelişmekte olan yükselen üçgen modelini geçersiz kılabilir. ETH / USDT çifti daha sonra 2.450 dolara düşebilir. Bu olumsuz görünüm, fiyat yükselirse ve 50 günlük SMA’nın (3.045 dolar) üzerine çıkarsa kısa vadede geçersiz olabilir. Bu, daha sonra çifti 200 günlük SMA’ya (3.464 dolar) itebilecek alıcıları çekebilir. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, yeni bir yükseliş hareketinin başlangıcını işaret edebilir.

BNB ve Solana (SOL)

BNB, 26 Nisan’da 391 doların altına düştü, ancak ayılar düşük seviyeleri sürdüremedi. Fiyat, 27 Nisan’daki kırılım seviyesinin üzerine tekrar yükseldi. Bu, talebin daha düşük seviyelerde olduğunu göstermektedir. Boğalar, fiyatı 28 Nisan’da 50 günlük SMA’ya (410 dolar) itti ancak bu engeli kaldıramadı. Bu, ayıların rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı 391 ila 380 dolar destek bölgesinin altına çekmeye çalışacaklar. Bunu başarırlarsa, BNB / USDT çifti 350 dolardaki güçlü desteğe düşebilir. Alıcıların bu seviyede güçlü bir savunma yapması bekleniyor. Kısa vadeli eğilim, boğaların fiyatı 50 günlük SMA’nın üzerine çıkarması ve sürdürmesi durumunda pozitife dönebilir.

Solana (SOL), 27 Nisan’da yükselen kanalın destek çizgisinden sıçradı, ancak boğalar pozitif ivmeyi sürdüremedi ve 20 günlük EMA’daki (101 dolar) genel engeli temizleyemedi. Ayılar şimdi bir fırsat hissediyor ve fiyatı kanalın destek çizgisinin altına düşürmeye çalışacaklar. Bunu başarırlarsa, satış hızlanabilir ve SOL / USDT çifti 75 dolardaki güçlü desteğe kayabilir. Bu, boğaların savunması için önemli bir seviyedir, çünkü altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. Bu olumsuz görünüm, fiyat yükselirse ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa kısa vadede geçersiz olabilir. Parite daha sonra 110 dolara yükselebilir ve daha sonra 122 dolara bir ralli girişiminde bulunabilir.

Terra (LUNA) ve Ripple (XRP)

Boğaların LUNA’yı 100 dolarlık psikolojik direncin üzerine itememesi, kısa vadeli yatırımcıları kar elde etmeye teşvik edebilirdi. Bu, fiyatı 86 dolarlık küçük desteğin altına çekti. RSI indikatörü negatif bölgeye indi ve yükseliş ivmesinin zayıfladığını gösterdi. Ayılar fiyatı 86 doların altında tutarsa, Luna / USDT çifti 75 dolardaki güçlü desteğe düşebilir. Boğaların bölgeyi 75 dolar ile 200 günlük EMA (69 dolar) arasında agresif bir şekilde savunması bekleniyor. Yukarı yönde, alıcılar 119 dolarda tüm zamanların en yüksek seviyesinin potansiyel bir yeniden testini kurmak için 100 dolardaki sert bariyerin üstesinden gelmek zorunda kalacaklar. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, yükseliş trendinin yeniden başladığına işaret edebilir.

Ripple (XRP), 26 Nisan’da 0,62 dolarlık destekten toparlandı, ancak zayıf toparlanma agresif alım eksikliğini gösterdi. Satışlar yeniden başladı ve ayılar fiyatı kritik desteğin altına çekti. 20 günlük EMA (0.71 dolar) aşağı doğru eğimli ve RSI aşırı satım bölgesinde, bu da en az direnç yolunun aşağı yönlü olduğunu gösteriyor. Fiyat 0,62 doların altında kalırsa, XRP / USDT çifti 0,55 dolara düşebilir ve daha sonra 0,50 dolarlık psikolojik desteğe meydan okuyabilir. Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden geri dönerse, alıcılar pariteyi 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmak için bir girişimde daha bulunacaklar. Başarılı olurlarsa, paritenin bir süre için 0,62 ila 0,91 dolar arasında konsolide olabileceğini öne sürecektir.

Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE)

Cardano (ADA), 27 Nisan’da 0,81 dolardan bir rahatlama rallisi başlatmaya çalıştı ancak 20 günlük EMA’ya (0,91 dolar) ulaşamadı. Satış yeniden başladı ve ayılar şimdi fiyatı 0,74 dolarlık güçlü desteğe çekmeye çalışacaklar. 20 günlük EMA aşağı doğru eğimli ve RSI aşırı satım bölgesine yakın, bu da ayıların avantajlı olduğunu gösteriyor. Ayılar fiyatı 0,74 doların altına düşürürse, satış yoğunlaşabilir ve ADA / USDT çifti 0,68 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat 0,74 dolardan toparlanırsa, boğalar pariteyi 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışacaktır. Başarılı olurlarsa, parite 1 dolardaki psikolojik seviyeye yükselebilir ve bu da sert bir direnç olarak hareket edebilir.

Dogecoin (DOGE), son üç gündür 50 günlük SMA’nın (0,13 dolar) üzerinde kalmayı başardı, ancak boğalar 20 günlük EMA’nın (0,14 dolar) üzerindeki fiyatı sürdüremedi. Bu, ayıların daha yüksek seviyelerde satıldığını göstermektedir. Sıçrama başarısızlığı, fiyatı 50 günlük SMA’nın altına çekebilecek daha fazla satış çekebilir. Bu gerçekleşirse, Dogecoin / USDT çifti 0,12 dolara ve daha sonra 0,10 dolarlık psikolojik desteğe düşebilir. Bu varsayımın aksine, Dogecoin fiyatı yükselir ve 20 günlük EMA’nın üzerinde devam ederse, alıcılar Dogecoin (DOGE)’i 0,17 dolardaki genel dirence itmeye çalışacaktır. Boğalar, ivmedeki olası bir değişikliği işaret etmek için bu engeli temizlemek zorunda kalacaklar.

Avalanche (AVAX) ve Polkadot (DOT)

Avalanche (AVAX), 65 dolarlık güçlü desteğe geriledi. Boğalar bu desteği daha önce iki kez savunmuşlardı; Bu nedenle, düşüşü bu düzeyde tekrar durdurmaya çalışacaklar. Bununla birlikte, ayıların başka planları olması muhtemeldir. Aşağı eğimli 20 günlük EMA (74 dolar) ve aşırı satım bölgesi yakınlarındaki RSI, ayıları destekliyor. Fiyat 65 doların altına düşerse, AVAX / USDT çifti 51 dolardaki kritik desteğe düşebilir. Alternatif olarak, fiyat 65 dolardan geri dönerse, paritenin 20 günlük EMA’da bir engele çarpması muhtemeldir. Fiyat bu dirençten geri dönerse, 65 doların altına bir kırılma olasılığı artar. Boğalar, ayıların kontrolü kaybediyor olabileceğini göstermek için fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine itmek ve sürdürmek zorunda kalacaklar. Parite daha sonra 200 günlük SMA’ya (85 dolar) yükselebilir.

Boğalar, 16 ila 23 dolar arasındaki geniş aralığın desteğini savunuyorlar, ancak güçlü bir toparlanma elde edemediler. Bu, Polkadot (DOT) için talebin daha yüksek seviyelerde azaldığını göstermektedir. Aşağı eğimli 20 günlük EMA (18 dolar) ve negatif bölgedeki RSI, satıcılara avantaj sağlıyor. Ayılar şimdi fiyatı 16 dolarlık desteğin altına çekmeye çalışacaklar ve bunu başarırlarsa, DOT / USDT çifti 14 dolara düşebilir. Alıcılar, düzeltme aşamasının sona erebileceğinin sinyalini vermek için fiyatı 50 günlük SMA’nın (19dolar) üzerine çıkarmak ve sürdürmek zorunda kalacaklar. Parite daha sonra genel dirence doğru yolculuğuna 23 dolardan başlayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir