Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.114
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.114
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Dogecoin Balinalarının Yeni Avları, Bu 10 Altcoin!

Binance Smart Chain (yeni adıyla BNB Chain) üzerinde elinde tuttukları DOGE miktarıyla en büyük yatırımcılar olan Dogecoin (DOGE) balinalarının odağında başka altcoin’ler de var. En büyük 100 Dogecoin yatırımcısının sepetindekiler, Whale Stats platformunda gözlenebiliyor. İşte detaylar…

Dogecoin balinalarının odağında 10 altcoin var

On chain veriler sağlayan Whale Stats’e göre en büyük DOGE yatırımcılarının cüzdanında 10 ayrı altcoin bulunuyor. Bu altcoin’leri ve altcoin’ler hakkında bilgileri, aşağıdaki listede derledik. Liste, ABD doları cinsinden en çok tutulandan en az tutulana ilerliyor. İşte detaylar:

  • pTokens GALA: pTokens GALA, Ethereum üzerinde 1:1 oranında sabitlenmiş bir ERC777 GALA temsilidir. DOGE balinalarının elinde tuttuğu pToken GALA miktarı, 3.1 milyon doları aşıyor.
  • BTCB Token: Bitcoin BEP2 (BTCB), Binance Chain’de bir tokendır. Her BTCB, bir BTC rezervi tarafından yüzde 100 desteklenir ve fiyat, 1 BTCB = 1 BTC oranında Bitcoin’e sabitlenir. Doğrulama için yedek adres, herhangi bir zamanda herkesin kullanımına açıktır.
  • Ethereum (ETH): Ethereum, kendi kripto para birimi olan Ether’e sahip, merkezi olmayan bir açık kaynaklı Blockchain sistemidir. ETH, diğer birçok kripto para birimi için ve ayrıca merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak çalışır.
  • Tether USD: USDT, Hong Kong merkezli bir şirket olan Tether tarafından çıkarılan ABD dolarının fiyatını yansıtan bir  stablecoin’dir. DOGE balinalarının tuttuğu Tether, BSC üzerindeki tokenı temsil eder.
  • TrueUSD: TrueUSD, 1:1 oranında ABD dolarına sabitlenmiş bir stablecoin’dir. İlk olarak Ocak 2018’de sınırlı bir yatırımcı tabanına sunulan TrueUSD, o zamandan beri Ekim 2020 itibariyle neredeyse 400 milyon dolarlık destekli token içerecek şekilde büyüdü.
  • Dai Token: Maker Protocol ve MakerDAO tarafından oluşturulan ve geliştirilen bir tokendır. Ethereum tabanlı bir stablecoin’dir. Elbette bu listedeki hali, Binance Chain versiyonunu temsil ediyor.
  • Radio Shack: 100 yıllık bir markadır. Şimdi Blockchain ve kripto para birimlerinin ana akım kullanımı arasındaki boşluğu dolduran ilk protokol olma misyonunu üstlenmiştir.
  • FDOGcoin: FDoge Finance, Doggy ekibi tarafından Fantom Opera Network’teki algoritmik stablecoin olarak tasarlanmıştır.
  • USD Coin (USDC): USD Coin, 1:1 temelinde ABD dolarına sabitlenmiş bir stablecoin’dir. Dolaşımdaki bu kripto para biriminin her birimi, nakit ve kısa vadeli ABD Hazine bonolarının bir karışımında yedekte tutulan 1 dolar ile desteklenir. Bu varlığın arkasındaki Centre konsorsiyumu, USDC’nin düzenlenmiş finansal kurumlar tarafından verildiğini söylüyor.
  • BUSD: Binance USD (BUSD), Binance (Paxos ile ortaklaşa) tarafından çıkarılan, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından onaylanan ve düzenlenen 1:1 USD destekli stablecoin’dir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir