Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.720
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.720
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Dogeceoin ve Shiba Inu Yatırımcıları Dikkat: Kârlılık Eşitlendi!

2021 yılının flaş meme coinleri olarak fırtınalar yaratan iki kripto para olan Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE)’nin karlılığı eşitlendi. IntoTheBlock’tan alınan verilere göre Shiba Inu ve Dogecoin artık eşit derecede “ortalama” kripto paralar. Bu durumun nedenleri ve konunun ayrıntıları coinmuhendisi.com’da.

Dogecoin ve Shiba Inu artık “eşit”

İki meme coinin karlılığı hakkındaki konuşmalar, Doge ve Shiba Inu toplulukları arasındaki dostane rekabet sırasında her zaman bir konu olmuştur. Ancak IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, iki varlık şimdi yatırımcılar için aynı karı elde ediyor. Shiba Inu düzeltmesi %54 karlılıkla sonuçlandı. Shiba Inu’daki Para Girişi/Çıkış göstergesi, yatırımcıların neredeyse yarısının şu anda ya para kaybettiğini ya da SHIB’yi bozduğunu gösteriyor. Varlığın akıllara durgunluk veren %1.000 artışı sırasında, token her saat ATH’sini güncellediğinden, köpek tabanlı kripto para birimine neredeyse her giriş kârla sonuçlandı. Ancak varlık, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra, herhangi bir toparlanma belirtisi gösteremedi ve şu anda gördüğümüz aralığa girmeden önce üç aylık bir düzeltme yaptı. Piyasadaki durdurulamaz düzeltmeyle birlikte, SHIB sahiplerinin neredeyse çoğunluğu “kârsız” bölgeye girdi ve piyasadaki pozisyonların %37’si daha yüksek bir fiyattan açıldı.

Dogecoin yatırımcıları toparlanma bekliyor. Shiba Inu ile karşılaştırıldığında, Dogecoin piyasada en son yükseliş hareketi gösterdiğinde Mayıstı. Kripto paranın sürekli olarak Elon Musk tarafından beslenen %937’lik rallisini yaşadığı Mayıs 2021 tarihi. Şu an itibariyle, Dogecoin sahiplerinin sadece %54’ü geçen ay kârda kaldı. Dogecoin, toparlanmaya benzer bir şeyi en son Elon Musk‘ın Tesla’nın Doge’u bir ödeme varlığı olarak kabul edeceğini duyurduğu zaman yaşadı. Duyuru, bir noktada %40 DOGE fiyat artışıyla sonuçlandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir