Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.603
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.603
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

DOGE ve Bu 9 Altcoin’den Müjde: Portföye Ekleniyorlar!

Ubersmith faturalandırma sisteminin kullanıcıları artık BitPay aracılığıyla SHIB, DOGE ve diğer altcoin projelerinde ödeme kabul edebilir. Şirketin portföyüne eklediği altcoin’ler haberimizin devamında…

Ubersmith, BTC, DOGE gibi kripto paraların yanı sıra SHIB’i de ekledi

New York merkezli bir abonelik yönetimi yazılımı şirketi olan Ubersmith, artık BitPay desteği ile Shiba Inu’yu kabul ediyor. Bu, Ubersmith faturalandırma sisteminin kullanıcılarının artık BitPay’in desteklediği Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC) ve stablecoin’ler (BUSD, DAI, GUSD, USDC ve USDP) gibi kripto para birimlerinin yanı sıra Shiba Inu’da ödemeleri kabul edebileceği anlamına geliyor.

DOGE, BTC, SHIB gibi kripto paralar, dünyanın her yerindeki Ubersmith müşterileri tarafından kullanılyor. BitPay desteği, vergiler, indirimler ve hesap kredileriyle birlikte faturalandırma sunan, barındırılan Ubersmith yazılım paketine bir eklenti olarak sunuluyor. Ubersmith CEO’su Kurt Daniel, kripto para birimlerinin artan popülaritesi ile, kullanıcılarına destekledikleri diğer para birimlerine ek olarak bu seçeneği sunmak istediklerini belirtiyor. Ubersmith, kuruluşlara faturalama, altyapı ve biletleme çözümleri sağlıyor ve hizmetleri altı kıtada 100’den fazla şirket tarafından kullanılıyor. Şirketin müşterilerinin Digital Realty, Namecheap, Sitey ve WOW’u içerdiği bildiriliyor.

Kripto benimsenmesi artıyor

BitPay, DOGE rakibi memecoin Shiba Inu’nun kabul edildiği yüzlerce BitPay satıcısında SHIB harcamasına izin vererek, 2021’in sonlarında resmi olarak Shiba Inu’yu desteklemeye başladı. SlingTV, American Cancer Society, Newegg, Menufy, Carolina Hurricanes ve Twitch, şu anda BitPay üzerinden SHIB kabul eden büyük şirketler arasında yer alıyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, kripto para biriminin benimsenmesi artmaya devam ediyor.

Gemini kripto borsası tarafından yakın zamanda yapılan bir anket, kripto para birimi sahiplerinin kabaca yüzde 50’sinin geçen yıl piyasaya katılmasıyla güçlü kripto benimseme ivmesinin altını çiziyor. Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Asya-Pasifik bölgesinden 20’den fazla ülkede yürütülen bir ankette, mevcut kripto sahiplerinin neredeyse yarısı Amerika Birleşik Devletleri’nde yüzde 44, Latin Amerika’da yüzde 46 ve Asya-Pasifik’te yüzde 45 ilk olarak 2021’de kripto satın aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir