Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.467
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.467
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

DOGE, SHIB ve Ripple: Şimdi Bu Seviyeleri Bekleyin!

Coinmühendisi.com olarak bu yazıda analist Filip L.nin DOGE, SHIB ve XRP’ye dair yorum ve tahminlerini ele alıyoruz. Analist Dogecoin fiyatının kritik reddin ardından düşebileceği görüşünde. SHIB için ise genel olarak kırmızı bayraklar gördüğünü söylüyor. XRP konusunda ise boğaların kar realizasyonu peşinde olacağını söylüyor.

DOGE için yorum ve tahminler

Salı gününden bu yana, fiyat hareketi aşağı yönlü hareket ettiğinden Dogecoin %6 düştü. DOGE’nin 0.12 dolarda yeniden test edilmesi, geçen haftaki üçlü dip ile 0.10 dolardan önceki son savunma hattını oluşturacaktır. Dogecoin (DOGE) fiyat hareketi şimdiden Perşembe gününün en düşük seviyesinin altına düştü. Güvenli limanlar bu sabah yoğun teklif vermeye devam ederken kripto piyasaları daha fazla su basmaya hazırlanıyor. Doların gücünün kripto para birimlerine yayılması ve fiyatlara düşüş baskısı eklemesi ile çapraz kayıpların artması muhtemel. Analiste göre, DOGE’nin düşüşte boğalar tarafından durdurulabilmesinden önce, yaklaşık %20’lik bir ağır hafta sonu geçirebiliriz, muhtemelen aylık S1’in çıpa olduğu 0.10 dolar civarında.

Doge, aylık pivotta 0.14 dolar civarındaki sert bir reddetmeden sonraki hafta için fiyat hareketi negatife döndüğü için tatlı bir noktada değil. O zamandan beri, fiyat hareketi aşağı yönlü daha da kayıyor ve bu öğleden sonra ABD istihdam raporu doların daha fazla güçlenmesine katkıda bulunabileceği için haftalık kazanç bir kayba dönüşme riskiyle karşı karşıya. Ek bir olumsuz faktör, Rusya ile Ukrayna arasındaki görüşmelerin hafta sonuna kadar katı bir ateşkesle sonuçlanmaması, bu da yüksek sistemik risk ve yatırımcıların hafta sonundan önce portföylerinden riskli varlıkları temizlemesi anlamına geliyor.

Doge boğaları ne yapacaklar?

DOGE boğalarının araması gereken bir unsur olabilir, bu da geçen hafta ve Pazartesi günü fiyat hareketini destekleyen bir seviye olan 0.12 dolar civarındaki destek. Ancak kendi başına, seviye çok fazla tarihsel destek tutmuyor ve bu nedenle aşağı yönlü oda 0,10 dolar alanına ve aylık S1 desteğinin 0,10 doların hemen altına düşmesiyle daha da genişleyebilir ve aynı zamanda şu anda 0,09 dolar tarihsel seviye olabilir. Tamamen düşüş eğilimi için ek bir argüman, hala aşırı satılmaktan uzak olan ve bu nedenle DOGE’nin aşağı yönde hareket etmesi için daha fazla alana sahip olan Göreceli Güç Endeksi (RSI).

Alternatif olarak, yukarı yönlü bir dönüş, önce tavanda 0.14 dolar civarında bir test görebilir ve ardından momentumun yeterli nakit girişi sağlaması durumunda, 55 günlük Basit Hareketli Ortalamanın yaklaşık 0.1460 dolar civarında bir testi olabilir. Büyük bir katalizör olayı durumunda, 0.16 dolara doğru daha fazla yükseliş ve 0.19 dolara doğru daha uzun vadeli bir yükseliş trendinin başlamasını bekleyin diyor analist.

SHIB için tablo kırmızı

Shiba Inu fiyatı, %17’lik bir düzeltme potansiyeli tutan bir düşüş trendine geri döndü. Piyasalar genel olarak Ukrayna‘da artan gerilimin üstesinden gelmek için kış uykusu moduna giriyor. Düşüş trendinin 0,00002100 dolar civarında tabana ulaşılana kadar devam etmesini bekleyin görüşünde analist. Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi, arka arkaya üçüncü gün için ayıların incelemesi altında. Teknik cephede üç düşüş sinyali ve Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin tekrar başarısız olmasıyla birlikte, arka plan daha fazla gerileme için hazır görünüyor. Bugünkü açılış fiyatından itibaren, SHIB fiyat hareketi, 0.00002100 dolarlık bir test için mevcut ara tabana ulaşılmadan önce %17’lik bir düzeltmeyi daha yapacak şekilde ayarlandı.

SHIB fiyat hareketi küresel pazarlarla birlikte ilerliyor ve güvenli liman tekliflerinin yukarı yönlü potansiyelden daha ağır bastığını görüyor. Shiba Inu fiyat hareketi, bir dizi düşüş darbesinin fiyat hareketini geride bırakmasının ardından ayılar tarafından kuşatıldı. Çarşamba günü, ilk olumsuz sinyal, 0,00002707 dolardan ve aylık pivot seviyesinden yanlış bir kırılma ve boğa tuzağından geldi. Boğalar yukarı çıktı, ancak ayılar tarafından pozisyonlarından sıyrıldı ve fiyat hareketini 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) 0.00002600 doların altına itti.

Ukrayna faktörü önemli

Aşağı yöndeki ilk ve tek gerçek sağlam destek, yaklaşık 0.00002100 dolar civarında ve yeşil yükselen trend çizgisi, boğaların fiyat hareketini daha fazla düşmekten korumak için tam güçle devreye girecekleri kumdaki bir çizgi olduğunu kanıtlayan beş sağlam teste sahip. 0,00002000 ABD doları, seviyenin gücüne katkıda bulunmalı, ancak olaylı bir hafta sonu, aylık S1 destek seviyesinde 0,00001883 ABD dolarına doğru daha fazla baskı görebilir. Giriş açıklamasında belirtildiği gibi, tüm bunlar Ukrayna’nın durumundan ve küresel piyasaların daha da güvenli liman moduna girmesinden kaynaklanıyor.

Öte yandan düşüş trendi kayıpları hızlandırmadan önce Ripple boğaları için boşaltma bölgesindeki dalgalanma görünüyor. Dalgalanma fiyat hareketi, aracı yükselen trend çizgisinin altına düştü. 55 günlük SMA, geçici bir taban sağlıyor ve bir sıçramayı tetikliyor. Bu fırsat penceresiyle, XRP fiyatı %18 düşmeye ayarlanmadan önce boğaların karlarını alıp kaçmalarının zamanı geldi görüşünde analist. Ripple (XRP) fiyat hareketi, Rusya‘nın Ukrayna’yı işgalinden sonra mevcut yükseliş trendinin omurgasını oluşturan aracı yükselen trend çizgisinin altına kırılıyor. Trend çizgisi dün bir sıçrama için destek sağlayıp ayıların reddedilmesine yol açsa da, Avrupa borsalarındaki mevcut kayıplar güvenli limanlarda kaldıraç yarattı ve ayılara kripto para birimleri gibi riskli varlıklarda üstünlük sağladı.

Analist: Ayılar devrede

Hafta sonuna girerken ayılar tekrar devraldığı için dalgalanma fiyat hareketi boğalar için riskli bölgede. Boğalar 0,78 doların üzerinde kırılmaya uygun olmadığından ve yukarı yönlü 0,80 doları ele geçirmek için uygun olmadığından, fiyat bugün üst üste üçüncü gün aşağı yönlü işlem görüyor. Düşüş baskısı arttıkça, kısa vadeli bir destekleyici trend çizgisi aşağı doğru kırıldı ve bu nedenle, Rusya’nın Ukrayna’ya girmesinden bu yana toparlanma rallisini durdurdu.

Şimdilik, XRP boğaları 55 günlük SMA tutmasını ve bir testte bir sıçrama oluşturduğunu görüyor, ancak güvenli limanlar yoğun bir şekilde teklif edildiğinden ve doların gücü, ayıların daha fazlasını itmesi için ivme kazandırdığından, baskı gün içinde daha düşük seviyelerle artıyor. Analist, 0,70 dolara bir düşüşü tetiklemek için aşağı yönde 0,73 dolarlık bir kırılma bekleyin diyor. Aşağıda, 24 Şubat’ın en düşük seviyesi olan ve düşen kama hareketini yakalayan 0,62 dolara düşüşü önlemenin pek bir yolu yok.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir