Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.053
% 2.73
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.053
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

DOGE Mucidi Uyardı: Bu Bitcoin Borsası İşlemleri Durdurdu!

Geçtiğimiz saatlerde, popüler Bitcoin borsası Crypto.com (CRO), şüpheli bir işlem modeli nedeniyle tüm para çekme işlemlerini geçici süreliğine durdurduğunu bildirdi. Fonların güvende olduğunun açıklanmasına rağmen, bazı kullanıcılar hesaplarının ihlal edildiğini söylüyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Crypto.com para çekme işlemlerini durdurdu

Dogecoin kurucusu Billy Markus, Etherscan’da şirketin şu an için tüm işlemleri durdurmasına neden olan şüpheli bir işlem modeli fark etti. Büyük kripto cüzdanı ve platformu Crypto.com, “az sayıda kullanıcı hesaplarında şüpheli etkinlik bildirdikten” sonra para çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu, ancak şu anda tüm fonların güvenli olduğu bildiriliyor.

Birkaç saat önce Crypto.com, müşterilerin hesapları tarafından yapılan birkaç “hırsızlığa” yanıt olarak platformundan para çekme işlemlerini durdurdu. Dogecoin (DOGE) kurucusu Billy Markus, Etherscan’da şirketin, platformlarında neler olduğunu anlayana kadar tüm işlemleri durdurmasına neden olan şüpheli bir işlem modeli fark etti.

Bitcoin borsasının iki faktörlü kimlik doğrulaması atlatılmış olabilir

Kripto yorumcusu Ben Baller, hesabının ihlal edildiğini ve 4.28 Ether (ETH) (yaklaşık 15.000 dolar) kaybettiğini iddia etti. Ayrıca iki faktörlü kimlik doğrulama kullandığını, bu nedenle iddia edilen faillerin Crypto.com’un bazı güvenlik özelliklerini atlamış olması gerektiğini söyledi.

https://twitter.com/BENBALLER/status/1482955116416172033

Daha fazla bilgi için Crypto.com’a ulaşan haber kaynakları, şu anlık yanıt alınamadığını bildiriyor. Kripto para piyasası, hack’lere, hilelere ve protokol istismarlarına yabancı değil. Bu ayın başlarında, DeFi güvenlik platformu ImmuneFi, hack, dolandırıcılık ve diğer kötü niyetli faaliyetlerden kaynaklanan kayıpların 2021’de 10.2 milyar doları aştığını tespit etti. Rapora göre, 120 kripto istismarı veya dolandırıcılık vakası vardı ve en değerli hack 613 milyon dolarla Poly Network oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir