Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.074
% 3.89
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.074
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

DOGE, Bitcoin ve Bu 8 Altcoin İçin Al-Sat Seviyeleri Geldi!

Bitcoin (BTC)’deki satışlar azalma belirtisi göstermiyor ve Bitcoin ilk kez yedi hafta üst üste düşüş yaşadı. Bu, ivmenin, ayıların lehine güçlü bir şekilde kaldığını gösteriyor. Kısa vadeli duyarlılık düşüş eğiliminde kalırken, kurumsal yatırımcılar kripto para birimleri konusunda daha uzun vadeli bir yaklaşım benimsiyor gibi görünüyor.

Bitcoin ve büyük altcoin’lerde rahatlama rallisi olabilir

Geçen haftaki kargaşa ve oynaklıktan sonra, kripto fiyatları önümüzdeki birkaç gün içinde bir rahatlama rallisi girişiminde bulunabilir. Makro koşullar destekleyici olmadığı için V şeklinde bir toparlanma olması muhtemel değildir. Yüksek volatilite ve belirsizlik dönemlerinde, riski kontrol altında tutmak için alım-satım pozisyonu boyutunu azaltmak akıllıca bir karar olabilir.

Peki büyük kripto para birimleri için potansiyel bir değişikliğe işaret edebilecek kritik destek ve direnç seviyeleri nelerdir? Coinmuhendisi.com olarak, DOGE, Bitcoin ve bu 8 altcoin için analist görüşlerini, fiyat analizlerini ve kritik seviyeleri aktarıyoruz.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)

Bitcoin 3.460 dolardan geri döndü ve ayıların küçük rallilerde satıldığını düşündürdü. Ayılar şimdi fiyatı 28.805 dolardaki kritik desteğin altına düşürmeye çalışacaklar, ancak boğaların başka planları olması muhtemel. Fiyat 28.805 dolardan toparlanırsa, boğalar BTC / USDT çiftini 20 günlük üstel hareketli ortalamaya (EMA) (33.646 dolar) itmeye çalışacaklar. Bu, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviyedir, çünkü üzerinde bir kırılma ve kapanış, boğaların geri dönmeye çalıştığını gösterebilir. Parite daha sonra 50 günlük basit hareketli ortalamaya (SMA) (39.300 dolar) yükselebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat 28.805 doların altına düşerse, parite 26.700 dolara düşebilir. Bu destek kırılırsa, parite düşüş eğilimine devam edebilir ve fiyat 25 bin dolara ve daha sonra 21.800 dolara düşebilir.

Ethereum (ETH) ise, 2.159 dolardaki kırılma seviyesinde sert bir dirençle karşı karşıya, bu da ayıların rallilerde satılmaya devam ettiğini gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı 1.940 dolardaki kritik desteğin altına çekmeye çalışacaklar. Başarılı olurlarsa, ETH / USDT çifti 1.700 dolardaki kritik desteğe düşebilir. Bu, boğaların savunması için önemli bir seviyedir, çünkü bunu yapamazlarsa, düşüş eğilimi devam edebilir ve parite 1.500 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat 1.700 dolardan yükselirse, parite 2.159 dolara yükselebilir ve bu iki seviye arasında aralıkta kalabilir. Gücün ilk işareti bir kırılma olacak ve 2.159 doların üzerinde kapanacak. Bu, 20 günlük EMA’ya (2.421 dolar) giden bir rallinin yolunu açabilir. Boğalar, düşüş trendinin sona erebileceğini göstermek için bu engeli aşmak zorunda kalacaklar.

BNB ve Ripple (XRP)

BNB’nin güçlü toparlanması, 13 ve 15 Mayıs’ta 320 dolar seviyesindeki kırılma seviyesine yaklaştı ancak boğalar bu seviyeyi temizleyemedi. Bu, ayıların seviyeyi dirence çevirmeye çalıştığını gösteriyor. BNB / USDT çifti şimdi destek olarak hareket etmesi muhtemel olan 265 dolara düşebilir. Fiyat bu seviyeden geri dönerse, alıcılar çifti tekrar 320 doların üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Başarılı olurlarsa, parite 350 dolara ve daha sonra 50 günlük SMA’ya (391 dolar) yükselebilir. Alternatif olarak, fiyat 265 doların altına düşerse, parite 211 dolardaki güçlü desteğe doğru düşebilir. Boğaların bu seviyeyi güçlü bir şekilde savunması bekleniyor. Bu destekten güçlü bir sıçrama, çifti önümüzdeki birkaç gün boyunca 211 ila 320 dolar arasında tutabilir.

Ripple’a bakıldığında, 13 Mayıs mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların 0,50 dolarlık kırılma seviyesine yakın güçlü bir meydan okuma oluşturmaya çalıştığını gösteriyor. Bu genel direncin üzerine çıkmadaki başarısızlık, kısa vadeli yatırımcıları kar elde etmeye teşvik edebilirdi. Fiyat düşmeye devam ederse ve 0,38 doların altına inerse, XRP / USDT çifti 0,33 dolara düşebilir. Boğaların bu seviyeyi agresif bir şekilde savunması bekleniyor, ancak destek kırılırsa, düşüş ivmesi artabilir ve parite 0,24 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 0,38 dolardaki destekten yükselirse, boğalar pariteyi 0,50 dolar ila 0,55 dolar bölgesinin üzerine çıkarmaya çalışacaktır. Başarılı olurlarsa, piyasaların daha düşük seviyeleri reddettiğini gösterecektir. Bu, 50 günlük SMA’ya (0,67 dolar) potansiyel bir ralli için yolu temizleyebilir.

Cardano (ADA) ve Solana (SOL)

Cardano’nun rahatlama rallisi, ayıların avantajlarını bırakmaya istekli olmadıklarını gösteren 0,61 dolar seviyelerinde satışla karşı karşıya. Ayılar fiyatı 0,46 doların altına çekmeye çalışacak ve 12 Mayıs’ın gün içi en düşük seviyesini 0,40 dolardan yeniden test etmeye çalışacak. Fiyat 0,40 doların altına düşerse, satış daha da yoğunlaşabilir ve ADA / USDT çifti 0,33 dolara ve daha sonra 0,28 dolara düşebilir. Tersine, fiyat mevcut seviyeden veya 0,46 dolarlık destekten yükselirse, boğaların dipten toplamaya çalıştığını gösterecektir. Alıcılar, düzeltmenin bitebileceğine işaret etmek için fiyatı 20 günlük EMA’nın (0,68 dolar) üzerine itmek ve sürdürmek zorunda kalacaklar. Parite daha sonra 0,74 dolara ve daha sonra 50 günlük SMA’ya (0,89 dolar) yükselebilir.

Solana’nın 37 dolardan sıçraması, 59 dolardaki yüzde 38.2 Fibonacci geri çekilme seviyesinde sert bir dirençle karşı karşıya. Bu, ayıların küçük rallilerde satılmaya devam ettiğini gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı 44 dolardaki acil desteğin altına çekmeye çalışacaklar. Başarılı olurlarsa, SOL / USDT çifti kritik seviyeyi 37 dolarda yeniden test edebilir. Bu desteğin altında bir kırılma ve kapanış, pariteyi 32 dolara düşürebilir. Tersine, fiyat mevcut seviyeden veya 44 dolardaki destekten yükselirse, boğaların düşüşlerde satın aldığını gösterecektir. Boğalar daha sonra 59 dolardaki genel direnci temizlemeye çalışacak ve pariteyi 20 günlük EMA’ya (70 dolar) itecek. Bu seviyenin sert bir direnç olarak hareket etmesi muhtemeldir.

Dogecoin (DOGE) ve Polkadot (DOT)

Dogecoin’in toparlanması, 0,10 dolarlık kırılma seviyesinin üzerine çıkamadı, bu da ayıların seviyeyi dirence çevirmeye çalıştığını gösteriyor. Satıcılar çabalarında başarılı olursa, 0,06 dolarlık bir yeniden test olasılığı artar. Bu, boğaların savunması için önemli bir seviyedir, çünkü altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. DOGE / USDT çifti daha sonra boğaların düşüşü tekrar durdurmaya çalışabileceği 0,04 dolara düşebilir. Alternatif olarak, fiyat mevcut seviyeden yükselirse, boğalar 0,10 dolar ve 20 günlük EMA’daki (0,11 dolar) genel direnci temizlemeye çalışacaktır. Bunu yaparlarsa, parite 50 günlük SMA’ya (0.13 dolar) yükselebilir.

Polkadot (DOT), 13 Mayıs’ta 10,37 dolarlık kırılma seviyesinin üzerine çıktı, ancak toparlanma 12 dolar civarında durdu. Bu, duyarlılığın negatif kaldığını ve yatırımcıların rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Ayılar fiyatı 10.37 doların altına düşürürse, DOT / USDT çifti 8 dolardaki küçük desteğe doğru daha düşük bir düşüş yaşayabilir. Bu seviye kırılırsa, 7,30 doların altına düşme olasılığı artar. Parite daha sonra düşüş eğilimine devam edebilir ve 5 dolardaki bir sonraki güçlü desteğe doğru düşebilir. Alternatif olarak, fiyat 10.37 dolar veya 8 dolardan toparlanırsa, boğalar pariteyi 20 günlük EMA’nın (13 dolar) üzerine çıkarmaya çalışacaktır. Bunu başarırlarsa, kısa vadeli eğilimin alıcıların lehine dönmüş olabileceğini öne sürecektir. Parite daha sonra 16 dolara kadar bir ralli girişiminde bulunabilir.

Avalanhe (AVAX) ve Shiba Inu (SHIB)

AVAX’ın toparlanması 38 dolarda sert bir dirençle karşı karşıya. Keskin bir düşüşün ardından gelen sığ toparlanma, boğaların agresif alım eksikliğini gösteriyor. Bu, avantajlarını geliştirmeye çalışabilecek ayıları cesaretlendirebilir. Ayılar fiyatı 29 doların altına çekerse, satış ivme kazanabilir ve AVAX / USDT çifti 23 dolardaki kritik seviyeye düşebilir. Bu, boğaların savunması için önemli bir seviyedir, çünkü altında bir kırılma ve kapanış, 20 dolara ve daha sonra 18 dolara düşmesine neden olabilir. Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 29 dolardan yükselirse, boğaların daha düşük seviyelerde satın aldığını gösterecektir. Bu, ayıların tekrar güçlü bir savunma yapabileceği 20 günlük EMA’ya (48 dolar) bir rahatlama mitingi olasılığını artırabilir.

Shiba Inu’nun toparlanması, 13 ve 14 Mayıs’ta 0,000014 dolarda yüzde 38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesinde kaldı ve ayıların avantajlarını bırakmak istemediklerini gösterdi. Ayılar bir kez daha fiyatı psikolojik seviyenin altına 0,000010 dolardan düşürmeye çalışacak ve 12 Mayıs’ta yapılan 0,000009 dolarlık gün içi en düşük seviyesine meydan okuyacak. Bu seviyenin altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin yeniden başladığına işaret edebilir. SHIB / USDT çifti daha sonra güçlü bir destek görevi görmesi muhtemel olan 0.000007 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat 0,000010 dolardan toparlanırsa, boğalar pariteyi 0,000017 dolardaki kırılma seviyesine itmeye çalışacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir