Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.259
% 4.56
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.259
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

DOGE Bakakaldı: Ünlü Borsa Bu Meme Coin’i Ekledi!

Vietnam’daki en popüler dijital varlık yatırım uygulamalarından biri olan ONUS, DOGE rakibi memecoin projesi Floki Inu’yu listeleyeceğini duyurdu. İşte popüler kripto borsasının duyurusunun detayları…

DOGE rakibi bu altcoin’e listeleme haberi topluluğu sevindirdi

Vietnam’ın en çok kullanılan dijital varlık yatırım uygulamalarından ONUS, geçtiğimiz günlerde Floki Inu’yu (FLOKI) listelediklerini açıkladı. Duyuruya göre, FLOKI ONUS uygulamasında yayınlandığında, kullanıcılar off-chain işlemleri gerçekleştirebiliyor. Yani ONUS ağındaki diğer kullanıcılardan meme temalı kripto para birimi FLOKI’yi gönderip alabilir.

Vietnam merkezli kripto para borsası ONUS’un duyurusuna göre kullanıcılar ayrıca Tether (USDT) gibi stablecoin’lerini DOGE rakibi bir memecoin olan FLOKI ile takas edebilmelerine imkân sağlıyor. FLOKI ekibi söz konusu duyuruyu Twitter’da duyurdu. Coinmuhendisi.com olarak gelişmelerini yakından takip ettiğimiz FLOKI listelemelerine ilişkin olarak şu ifadeleri kullanıyor:

Bunun gibi organik listelemeler, FLOKI’ye açık bir küresel ilgi gösteriyor. Altcoin’in listelemesi ayrıca bizi dünya hakimiyeti için daha iyi konumlandırıyor.

Kripto borsasının sunduğu diğer hizmetler neler?

Vietnam merkezli kripto borsası ONUS Finance, 2 milyondan fazla memnun kullanıcısı olan bir kripto portföyünü satın almak, satmak ve yönetmek için kullanılan önde gelen uygulamalardan biri olarak biliniyor. DOGE rakibi Floki Inu (FLOKI)’yi listeleyen borsanın bu uygulaması, 20’den fazla ülkedeki kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Onus kullanıcılarının yüzde 90’ı Vietnam’dan ve Nijerya, Hindistan, Filipinler ve Endonezya gibi diğer popüler ülkelerden kullanıcıları içeriyor.

Floki Inu (FLOKI)’yu listeleyen Vietnam’ın popüler kripto borsası 200’den fazla dijital varlık türü içerdiğinden, uygulamadan herhangi bir kripto para birimini kolaylıkla satın alınabiliyor. ONUS ayrıca oldukça ilgi çekici bir oran olan yüzde 12’lik APY sunarak müşterilerine stake ve farming hizmetleri de veriyor. DOGE rakibi Floki Inu yazım sırasında son 24 saat içinde yüzde 3,61 artış kaydederek 0,00003012 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir