Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.986
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.986
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Do Kwon, Singapur’dan Dubai’ye Geçti

Terra krizinin baş mimarı ve buharlaşan 60 milyar doların sorumlusu Do Kwon, Dubai’ye geçiş yapmış olabilir.

Terra çöküşünün üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen, sorunlar halen çözülemedi. Kripto piyasasını sert bir şekilde etkileyen düşüş ile birlikte, piyasadan 60 milyar dolar buharlaştı. Terra ekosisteminin patlaması, buharlaşan paralar ve yatırımcıların yaşadığı mağduriyetler Güney Koreli savcıları harekete geçirdi. Güney Kore ve Interpol, Do Kwon’u yakalamak için yoğun mesai harcıyor.

Do Kwon Kaçak Durumda

Bloomberg tarafından bildirilen rapora göre, Terraform Labs kurucu ortağı Do Kwon Dubai‘ye gitmek için Singapur‘dan ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde bu haber, iddialar olarak gündeme düşmüştü. Bunun üzerine yoğunlaşan Bloomberg, Güney Koreli savcıların raporun yanlış olmadığını belirttiğini öne sürdü.

Güney Kore’den Singapur’a yerleşen Terra kurucu ortağı, kırmızı bülten ile aranıyor. Ancak Kwon, kaçmadığını ve Singapur’a daha önce yerleştiğini savunmuştu. Terra ekosisteminden önce ülkeyi terk ettiğini belirten Kwon, yatırımcılar tarafından da aranıyor.

Gelişmelere göre, her yerde aranan 60 milyar dolarlık kaybın baş mimarı Singapur’dan ayrılarak Dubai’ye geçti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir