Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.359
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.359
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Dip Avcılığı Yapılacak 3 Altcoin Açıklandı: İşte Beklentiler!

Bitcoin son üç ayı %20’lık kırmızı mumlarla kapattı. Altcoin piyasası düşüşe eşlik ediyor ve çoğu ATH fiyatından yarıdan fazla değer kaybetti. İndirimli fiyatlar fırsat olarak görülebilir, ancak bunu zaman belirleyecek. Bu yazıda, kripto analisti Motiur Rahman’ın listesinden güçlü destek seviyelerine yaklaşan 3 altcoin projesini inceleyelim. Analistin paylaşımlarını coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

Fırsatlar için 3 neden

Kripto para piyasası yatay eğilimini sürdürüyor ve yakın vadede bir ralli için yeterli talep yok gibi görünüyor. Bu, dip avcılarına indirimli altcoin projeleri satın almak için fırsat olabilir. Analist bunun mantıklı olmasın 3 nedende açıklıyor:

  • Bunun gibi geri çekilmeler kripto için yeni değil, aslında daha önce de oldu ve fiyatlar keskin bir şekilde toparlandı.
  • Kripto piyasası, özellikle altcoin alanında birçok yenilikçi projenin yükselişini gördü.
  • Şüphesiz piyasada büyük yükselişler göreceğiz ve şimdi girenler büyük getiriler elde edebilirler.

Dip avcılığı için takip edilebilecek 3 altcoin

İlk sıradaki Polygon (MATIC), kendisini daha yüksek hızlar ve daha düşük ücretler sağlamak için tasarlanmış bir Ethereum ölçeklendirme çözümü olarak görüyor. Proje son birkaç aydır büyük hamleler yapıyor ve bir dizi yeni projeyi de bünyesine katıyor. MATIC token 2021’de muazzam bir büyüme gördü ve analist ivmenin sürmesini bekliyor. Yazım sırasında MATIC 1.58 dolara satıyordu.

Avalanche (AVAX), daha yüksek hızlar ve daha düşük ücretler sunmaya çalışan akıllı sözleşme platformudur. Ayrıca Ethereum’a doğrudan rakip olarak görülüyor ve son 12 ayda en hızlı büyüyen altcoin projelerinden biri oldu. Şu anda, yerel token AVAX 62.16 dolardan işlem görüyor.

Analiste göre yüksek potansiyelli DeFi projesi için Yearn Finance (YFI) izleme listesine alınabilir. YFI token, birçok yeni özellik sunuyor ve kurumsal taraftan yatırım alıyor. Yazım sırasında, yaklaşık 827 milyon dolar piyasa değeriyle 22,480.46 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir