Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.795
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.795
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

DinoX Nedir? DinoX Dao Maker

DinoX, blockchain teknolojisine, oyun oynamaya, kripto paraya büyük ilgi duyan ve aynı zamanda dinozorlara büyük bir tutku duyan bir grup teknoloji meraklısı birey tarafından oluşturulmuştur. Ekip, koleksiyoncular ve oyuncular için karmaşık bir NFT oyun deneyimi oluşturmaya çalışıyor.

DinoX, sandbox ortamında bir savaş ve strateji oyunudur. Hayranların en sevdiği dinozor temasıyla harmanlanmış sevilen bir oyun türü.

Oyuncular dino krallıkları inşa eder, kaynakları genişletmek için toplar, başkalarını işgal etmek için dövüş becerileri geliştirir ve metaverse’in faydaları nedeniyle oyunun gerçek sahipliğini korur.

DINOX evreninin Adalarında, kendinizi çeşitli canlı dinozor paketleri ile çevrili bulacaksınız. Ana fikir, blok zincirinde yaşadıkları ve onlara dijital olarak sahip olabileceğiniz, onlarla ilgilenebileceğiniz, onları besleyebileceğiniz, eğitebileceğiniz ve adaları işgal eden farklı yaratıklarla savaşabileceğinizdir.

Oyuncu, kazanılan veya satın alınan varlıklarla etkileşim kurabilir ve ekosistemin ve oyunun ihtiyaçlarına göre özelleştirebilir. Dino’nuzu farklı aksiyon kartlarıyla donatabilir veya dinozorlarınızın içinde yaşadığı kompleksi değiştirebilir ve yükseltebilirsiniz.

 

Takas edilebilir altyapı;

Ekosistemin tüm varlıkları blockchain teknolojisine dayanmaktadır. Bu, her şeyin dijital olarak sahiplenilebileceği, devredilebileceği, satılabileceği veya DinoX pazaryerinde veya halka açık herhangi bir üçüncü taraf pazaryerinde açık artırmayla satılabileceği anlamına gelir.

DinoX Koleksiyon Stratejisi;

DinoX Dinozorları, NFT’ler – Fungible Olmayan tokenlar olarak yapılmıştır. Her biri benzersizdir ve tek bir adreste yalnızca bir kişiye ait olabilir. Bu, koleksiyon özelliğini projenin en güçlü özelliklerinden biri yapar.

DinoX Pazara Giriş Stratejisi;

Projenin halka açık satışından ve lansmanından sonra, DinoX, ilki lansman sırasında mevcut olan oyunun tüm özelliklerini kademeli olarak getirecek.

İlk aşama – dinos için standart ortam, yani Dünya benzeri bir ortam mevcut olacaktır. İkinci aşama – sualtı dünyası, gökyüzü dünyası, mars dünyası vb. gibi yeni çevre ve “dünyalar” eklenecektir. Gelecekteki ortamların gelişimi, yönetim ve popülerlik tercihi yoluyla topluluk tarafından etkilenecektir.

Ekip, geri bildirim, ilham ve hangi oyun geliştirme yönünün daha fazla keşfedileceği konusunda tercih almak için toplulukla iletişim kuracak.

DinoX’un Ekosistem ve Blok zinciri uygunluğu;

Blok zinciri oyun endüstrisi, yıldan yıla %9,8 büyüme ile toplam 68 milyar dolarlık bir pazar büyüklüğüne sahiptir.

Oyunun birincil hedef kitlesi, çoğumuz gibi dinozorlarla dolu bir çocukluk geçirmiş insanları nostaljik bir teşvikle 15-40 yaş arası kadın ve erkeklerdir. Planları, hedefi olabildiğince geniş tutmak ve onlara kolay ve eğlenceli bir ilk deneyim sunarak yeni insanları blockchain teknolojisine getirmek.

Bu nedenle, izleyiciler, bahsedilen ilk grup ile yepyeni bir oyunda yeni teknolojiyi kullanmak isteyebilecek blockchain konusunda biraz deneyimi olan kişiler arasında potansiyel olarak örtüşüyor.

Ürünleriyle ilgili genel deneyim, gerçekten yüksek kaliteli oyun ve eğlenceye odaklanmalıdır, bu, oyunlarının kalitesi düşük olduğu için blockchain oyunlarıyla ilgili güncel bir sorunu çözer.

DinoX Yol Haritası;

▪ DNXC Token Satışı

▪ DinoX API v0.1

▪ Nesil 0 DNX

▪ TAKAS

▪ Pazar yeri v0.1

⬇️

▪ DNXI Tanıtımı

▪ Genişletilmiş Pazar Yeri

▪ DNX Nesil 1 – 2

▪ DinoX DÜNYA Alfa

▪ DinoX API v1

⬇️

▪ DinoX DÜNYASI Beta

▪ DNX Nesil 3-4

▪ DNXI Tam öğe ve varlık yığını

▪ DinoX API v1.5

DinoX Projesinin gelir akışı;

Bu tür işlemler için DNXC tokeninin kullanıldığı ekosistem içindeki Oyun / Oyunlar (ve insanlar DNXC Token

leri kullanıyorsa daha düşük fiyatlar uygulanır). Ayrıca oyun içinde özel eşyalar ve diğer şeyler satın almak için bir fiat ağ geçidi olacak.

Kullanıcılar, oyunlarını geliştirmek için DNXC tokenlarını kullanarak dinozorlar veya dinozor yumurtaları, arazi, özel kıyafetler ve eşyalar satın alabilirler. Daha sonraki aşamalarda, kripto dışı kullanıcılar için bir fiat ağ geçidi de uygulayacaklar.

Potansiyel olarak, hayranlar ve DinoX topluluğu için ticari mallardan, fiziksel NFT’lerden ve özel NFT’lerin açık artırmalarından gelen gelir olacaktır.

DinoX Projesi Tarafından Kullanılan Teknolojiler;

  • Solidity
  • Polygon
  • web3
  • NodeJS
  • SQL
  • Unity Engine
  • C#
  • WebGL

Takım;

Ortaklar ve Yatırımcılar;

Token Ekonomisi;

DinoX Token Hakkında;

Seed Sale  
Sağlanan kaynak 440.000 $
Fiyat 0,025 ABD doları
Kilitlemek %20’si TGE’de açılır, ardından %20’si üç ayda bir açılır
Private Sale  
Toplanan Kaynak 840.000 $
Platform yükseltme (TOHUM SHO): 200.000$
Fiyat 0,025 ABD doları
Kilitlemek %20’si TGE’de açılır, ardından %20’si üç ayda bir açılır

DinoX Token Dağıtım ve Yayım Planı;

DinoX Whitepaper;

Dilerseniz projenin Whitepaper’ı ve gelevek vizyonunu anlatam PDF dosyasına göz atabilirsiniz;

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir