Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.445
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.445
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dikkat: Terra’dan Sonra Hedef Bu Altcoin Olabilir!

TRON Kurucusu Justin Sun, TRX’i artan kısa vadeli faizden korumak için 2 milyar dolarlık bir rezerv fonu dağıtılacağını söyledi. Birçok kripto lideri, kötüleşen piyasa koşullarıyla mücadele etmek için plan ve yöntemlerin ana hatlarını veriyor. Terra kurucularından Do Kwon’un UST’nin yeniden canlanacağını açıklamasına rağmen altcoin fiyatları düşmeye devam ediyor.

UST’den sonra sıradaki hedef bu altcoin olabilir

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Tron ağı geçtiğimiz günlerde UST benzeri bir stablecoin olan USDD’yi piyasa sürdü. LUNA’nın ardından Justin Sun, TRON’un (TRX) bir sonraki hedef olabileceğini söylüyor. TRON CEO’suna göre, Binance’de TRX short finansmanı %100’e ulaştı. Tron Dao Rezervi, sorunları şimdiden önlemek ve fiyat hareketini savunmak için 2 milyar dolar harcamayı planlıyor. Justin Sun aşağıdaki tweet’te şunları söylüyor:

TRX’in Binance’teki short finansmanı yüzde 100 yıllık oranın üzerinde. LUNA’dan sonraki hedef TRX gibi görünüyor. trondaoreserve onlarla savaşmak için 2 milyar USD dağıtacak.

USDT, USDC ve BUSD gibi stablecoin devleri de sapmalar gösteriyor

UST’den ksıa bir süre sonra stablecoin’lerin çoğu bir miktar sapma gösterdi. Tether (USDT), USDC ve BUSD, piyasanın en istikrarlı stablecoin’leridir. Terra’nın dolara bağlı olan stablecoin’i UST ise son 24 saatte %68 değer kaybetti. Yazım sırasında 0.6634 dolardan işlem görüyor.

Tron kurucusu Justin Sun’a göre, son piyasa çalkantısına rağmen USDD fiyatı sabit kalmayı başardı. Stablecoin’in toplam sermayesi 270 milyon dolarken, Tron Dao Rezervinin toplam sermayesi 10 milyar dolar. Yazım sırasında, USDD fiyatı küçük bir düşüşle 0,992 dolardan işlem görüyor. Sun’a göre Tron’un Binance’deki finansman oranı şu anda yüzde -0.3448 veya yüzde -1.0344 APR’de duruyor.

Stablecoin’lerin yeni bir üyesi var: TRX

USDD artık BitTorrent’in Multichain Cross-chain birlikte çalışabilirliğinde mevcut. Şirket duyuruyu bu haftanın başlarında yaptı. BitTorrent, Ethereum, Fantom ve Avalanche ağları arasındaki köprüler artık kullanıcıların USDD’yi birbirleri ile değiştirmesine izin veriyor. Ağlara göre, stablecoin’ler diğer beş TRON tabanlı kripto para birimi ile güçlü bir ittifak oluşturuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir