Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.367
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.367
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dikkat: SHIB ve Dogecoin İçin Beklenen Haber Geldi!

Popüler meme coinler SHIB ve Dogecoin için oldukça olumlu sayılacak olan ve bu kripto paraların yatırımcılarının merakla beklediği bir haber açıklandı. Sonunda oldu ve AMC tiyatroları artık bundan sonra online ödemeler için Shiba Inu (SHIB)’yu kabul edeceğini duyurdu.

Dogecoin ve SHIB için iyi haber

Shiba Inu (SHIB), AMC tiyatrolarında bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin ve Ethereum’a katılıyor. Sonunda, AMC Theatres CEO’su Adam Aron sözünü yerine getirdi ve çevrimiçi ödemeler için en popüler iki token olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’yu (SHIB) AMC Theatre’ın resmi web sitesine dahil etti. Adam Aron konu hakkında şöyle diyor:

Kripto para birimine olan açık coşkunuz ve ilginiz göz önüne alındığında, yanıtlarınız interneti bozabilir. Söz verildiği gibi, http://amctheatres.com web sitesi artık çevrimiçi ödemeler için Dogecoin ve Shiba Inu‘yu kabul ediyor! Bunu gerçekleştirmemize yardımcı olduğu için @BitPay’e özel bir teşekkür.

Güçlü bir dostluğun başlangıcı

Shiba Inu baş geliştiricisi Kusama da güncelleme hakkında konuştu ve bunun güçlü bir dostluğun başlangıcı olduğunu söyledi. Bugün sözünü yerine getiren AMC CEO’su ilk olarak 28 Şubat’ta Doge ve Shib’in AMC’ye bir ödeme yöntemi olarak Mart ayı başlarında geleceğini doğruladı ve şu şekilde bir açıklamada bulundu:

Bu, aranızdaki Cryptocurrency hayranlarını canlandırabilir. AMC IT, BitPay‘in AMC çevrimiçi ödemeleri için 19 Mart’a kadar web sitemizde ve 16 Nisan’a kadar mobil uygulamalarımızda yayına gireceğini söylüyor. Muhtemelen birkaç gün önce. BitPay ve dolayısıyla yakında AMC, Dogecoin ve Shiba Inu’yu kabul ediyor.

Daha önce Coinmühendisi.com olarak da gündeme getirdiğimiz gibi, AMC Entertainment Holdings, Inc, merkezi Leawood, Kansas’ta bulunan bir Amerikan sinema zinciri ve dünyanın en büyük sinema salonu zinciri konumunda. 1920 yılında kurulan AMC, ABD tiyatro pazarından en büyük paya sahip ve aynı zamanda dünyanın en büyük sinema zinciridir. Avrupa’da 358 salonda 2.866, Amerika Birleşik Devletleri‘nde 620 sinemada 7.967 ekrana sahiptir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir