Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.871
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.871
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dikkat: LUNA Destekçisi, Ünlü Borsaya Bu Altcoin’den Yığdı!

Son zamanlarda en çok gündemde olan altcoin Terra (LUNA)’yı destekleyen şirketlerden biri olarak bilinen Three Arrow Capital, Etherscan verilerine göre, FTX’e 10 bin Ethereum (ETH) yolladı. İşte işlemin detayları ve Three Arrow Capital ve LUNA’nın ilişkisi…

Three Arrow Capital, FTX’e ETH yolladı

Ethereum işlemlerine yönelik bir platform olan Etherscan’e göre hedge fonu Threee Arrow Capital’e ait olduğu bilinen bir adres, kripto para borsası FTX’e 10.000 Ethereum (ETH) yolladı. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Three Arrow Capital’in CEO’su, Terra ekosistemini destekleyerek yield farming protokolü Anchor’ın kullanımını teşvik etmişti.

Bu işlemin ne anlama geldiği bilinmese de, borsalara genellikle satmak amacıyla kripto yollanır. Three Arrow Capital’in Terra desteği biliniyor. Özellikle geçtiğimiz hafta çöküşüyle piyasayı şok eden Terra’ya yönelik açıklamalarda bulunan Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Su Zhu, stabilcoin TerraUSD (UST) ve desteklediği bir ekosistem olan Luna’nın çöküşü konusundaki sessizliğini bozdu.

Three Arrow Capital ve LUNA arasındaki ilişki

Terra Blockchain’inin merkezindeki algoritmik stablecoin UST’nin bu hafta ABD doları ile paritesini kaybetmesinden sonra Cuma günü Twitter’da “Bu inanılmaz bir hafta oldu ve doğru kelimeleri bulmak zor” diye yazdı. Zhu, bazı şeylerin yanlış gittiğini kabul etti. Eleştirmenlerin potansiyel riskleri işaretlediğini ve ekosistemin daha güvenli olma umuduyla daha yavaş hareket etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Ayrıca, sadık destekler tarafından genellikle “korku, belirsizlik ve şüphe” veya FUD olarak reddedilen Blockchain projelerine yönelik eleştirilerin reddedilmemesi gerektiğini söyledi. Zhu’ya göre bunun yerine teşvik edilmeli ve bu tür eleştiriler görevden alınmak yerine gerçek çürütmelerle karşılanmalıdır. Bu ayın başlarında Zhu, Twitter’daki takipçilerini, Bitcoin’lerini (BTC) teminat olarak kullanarak kredi almaya teşvik etmişti. Gelirleri UST satın almak ve yüzde 18-20 getiri için Anchor Protocol’de stake etmek için kullanmalarını önerdi. Bu tavsiyeye uyan ve satmayan biri neredeyse tüm parasını kaybedecek ve krediyi geri ödeyemeyecekti. Zhu o zamandan beri bu tweeti sildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir