Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.958
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.958
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dikkat: Bu Seviye Bitcoin’in Kaderini Belirleyecek!

Bitcoin fiyatı, geçen haftaki satıştan daha güçlü düşüş sinyallerine sahip görünüyor. Piyasa uzmanlarına göre lider kripto para Bitcoin’in fiyatının 40.000 doların altındaki seviyeleri hedefleyen birden fazla sinyal bulunuyor.

Düşüş trendi, güçlü bir ayı piyasası sinyali

Bitcoin fiyatı, pazartesi günü 4 saatlik grafikte geçen hafta görülenlerden daha büyük aşağı yönlü mumlar basıyor. Mevcut satış, oldukça güçlü görünürken, analistlere göre 40.000 doların altındaki seviyelere işaret eden birkaç birleşme bölgesine sahip. Dolayısıyla Bitcoin’in fiyat hareketi, ayıların eskisinden daha güçlü olduğunu gösteriyor.

Ayılar bu haftanın ticaret seansını başlatmak için üstün güç gösterdiğinden, Bitcoin fiyat düşüşü daha yeni başlıyor gibi görünüyor. FXStreet analistlerine göre 40,780 dolarlık mevcut fiyatın destek bulması pek olası görünmüyor. Geçen hafta, BTC fiyatı sadece bir günde yüzde 10 düşmeden önce dört gün konsolide oldu. Trader’lar , hafta sonu boyunca dört gün boyunca tekrar konsolide edilen BTC fiyatı ve ayılardan çok daha güçlü bir fiyat düşüşü gösterdiği için benzer bir davranış bekleyebilirler.

Analistler: Bitcoin, 43 bin doları geçerse yükselecek

FXStreet analistleri BTC fiyatının geçen perşembe günü daha fazla düşüşe dayanmasını bekliyordu. Ancak satış ortaya çıktığına göre, analistlerin bir sonraki sorusu bunun nerede biteceği oluyor. Geçen haftaki satışların yansıtılmış hareketi 39.100 dolara işaret ederken, bir Fibonacci projeksiyon aracı 38.000 doların ortalarında 2.618 seviyesine sahip görünüyor. Analistlere göre mevcut Bitcoin fiyat hareketinde gösterilen yükseliş savunması eksikliği ile her iki hedef de kolayca ihlal edilecek.

Coinmuhendisi.com olarak sıklıkla analizlerinden yararlandığımız FXStreet analistlerine göre yatırımcılar düşüş trendine atlayabilir ve 4 saatlik grafikte başka bir fiyat modelinin ortaya çıkmasını bekleyebilir. Analistlere göre düşüş trendinin geçersiz kılınması için 43.333 doların üzerinde bir fiyat artışı olacak. Bu gerçekleşirse, 50.000 dolarlık BTC fiyat hedefi tekrar söz konusu olacak ve bu da mevcut Bitcoin fiyatından yüzde 20’lik bir artışla sonuçlanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir