Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.721
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.721
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dikkat: Bu Meme Coin Beklenen Haberi Duyurdu!

Dogeceoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi popüler meme coin projelerinden sonra tanınırlığı en fazla olan meme coin’i Floki Inu (FLOKI), kriptodaki en sıcak play-to-earn (P2P) projesi Valhalla’nın lansmanına doğru önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

Floki Inu (FLOKI), Valhalla’yı başlatıyor

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere meme coin ekibi, Twitter’dan yapığı paylaşımla 2 Mayıs 2022’den itibaren oyunun Alpha Battle Arena bölümünün resmi olarak halka açık olduğunu açıkladı.

Ekip tarafından resmi bir orta blog gönderisi aracılığıyla paylaşılan ayrıntılara göre, oyunun heyecan verici kısmı artık herkesin kullanımına açık. Topluluk, hataları bildirerek ve Valhalla Ekibine geri bildirimde bulunarak Valhalla’nın gelişimine katkıda bulunabilir. Ekibin ayrıca, bu son güncellemeye, yani esrarengiz ve güçlü Hushroom’a yeni oynanabilir bir Vera eklediği bildirildi.

Ayrıca ekip, bunun tam oyun sürümü olmadığını ve daha fazla Valhalla yamasının henüz gelmediğini açıkça belirtti. Oyunun tam sürümünün bu yıl içinde çıkması bekleniyor. Bununla birlikte önümüzdeki birkaç gün veya hafta içinde Valhalla ekibi, Valhalla’ya heyecan verici ve çok beklenen bir sosyal öğe getireceği bildirilen lonca sistemini yayınlayabilir. Valhalla’nın savaş alanı bölümünün Alpha sürümünün iki ay önce 28 Şubat 2022’de piyasaya sürülmesi nedeniyle, oyunun şu anki sürümü P2P’yi desteklemiyor.

Meme coin projesinin amacı ve fiyat performansı

Floki Inu, meme coin’leri fayda ile birleştirerek kendisini diğer meme paralarından ayırmak istiyor. Ekibin uzun vadeli vizyonu, stratejik ortaklıklar dahil olmak üzere özerk ve merkezi olmayan bir ekosistem oluşturmak, tokenin kendisinde fayda sağlamak ve NFT’ler, oyunlar ve merkezi olmayan finans özellikleri aracılığıyla Floki Inu markası için kullanım senaryoları geliştirmek.

Valhalla haberinin ardından Floki Inu fiyatı, 24 saatlik işlem hacmi 10.250.644,46 dolar (10,25 milyon dolar) ile %1,18’in üzerinde bir artışla 0,00001582 dolara yükseldi. Meme coin projesi CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından 2.877. sırada yer alıyor. FLOKI, yaklaşık 6 ay önce görmüş olduğu 0,00003437 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinde %95,55 uzakta bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir