Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.844
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.844
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dikkat: Bu 3 Metaverse Coin İzleme Listelerine Giriyor!  

Bu hafta, Bitcoin 30 bin dolar destek seviyesinin üzerinde kalmayı başardığı ve Ethereum 2 bin doların üzerinde gücünü koruduğu için kripto para piyasaları hafif bir yükseliş momentumu gösteriyor. Kripto uzmanı Kyle Portman, Mayıs 2022’de izlemek için birim fiyatı 5 sentin altında olan, en düşükten en yükseğe mevcut fiyata göre sıralanan ilk üç metaverse coin projesini inceliyor. Biz de analistin paylaşımlarını kendi anlatımıyla okuyucularımız için hazırladık.

İlk metaverse coin projesi vEmpire DDAO (VEMP)

Eylül 2021’de başlatılan vEmpire DDAO (VEMP), Ethereum ve BNB ile cross-chain uyumluluğa sahip en yüksek puan alan Metaverse coin projesi. Adından da anlaşılacağı gibi vEmpire, özünde ekosistemi yöneten bir DAO’ya sahip. Oyun loncasının benzersiz bir özelliği, kullanıcıların SAND, APE ve daha fazlası gibi popüler Metaverse kripto paralarını elinde bulundurarak ek ödüller kazanmalarını sağlayan stake havuzları.

Oyun loncasına ek olarak, vEmpire DDAO, vEmpire: The Beginning adlı play-to-earn NFT tabanlı bir trade kart oyunu içeriyor. vEmpire’ın NFT koleksiyonunun 100’den fazla holder’ı bulunuyor ve 500 öğeden fazla NFT var. Her bir NFT’nin taban fiyatı 0,075 ETH, kabaca 150 dolar civarında

vEmpire’ın yerel hizmet varlığı, kullanıcıların stake etme, yönetişim ve ödül alma için kullanabilecekleri VEMP. 6,8 milyon dolarlık mevcut piyasa değeri ile VEMP, oldukça düşük değerli ve Mayıs 2022’de izlenmesi gereken bir oyun. Ayrıca, VEMP son zamanlarda iyi performans gösteriyor.

İkinci metaverse projesi Alien Worlds (TLM)

Nisan 2021’de piyasaya sürülen Alien Worlds (TLM), şu anda kripto para piyasasında en popüler Metaverse coin oyunlarından biri ve dApp Radar verilerine göre geçtiğimiz ay 700 binin üzerinde kullanıcıyı aştı.

Alien Worlds, WAX Blockchain üzerine inşa edilmiş ve BNB Blockchain’le entegre edilmiş bir proje. Oyun, NFT tabanlı araçlar aracılığıyla TLM token madenciliği yapan veya BNB Blockchain’de uzay aracı kiralayan ve varlıklarını stake eden kullanıcılar etrafında dönüyor. Alien Worlds, WAX ve BNB Blockchain’lerden yararlanarak kullanıcıların ödüllerini en üst düzeye çıkarmalarını sağlayan cross-chain uyumlu.

Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden daha detaylı bilgi edinebileceğiniz Alien Worlds, 36 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile ciddi düşük değerde bulunuyor. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacmi 87 milyon doların üzerinde ve projeyi destekleyen sağlam bir topluluğu var. Bu yüzden fiyatı, bir sonraki boğa koşusu sırasında önemli bir büyüme gösterebilir. Platformdaki birincil hizmet varlığı TLM (Trilium). Kullanıcılar bunu bir ödül olarak alabiliyor ve projenin geleceğini etkilemek için yönetişim için kullanabiliyor.

Son metaverse coin projesi Terra Virtua Kolect (TVK)

Aralık 2020’de piyasaya sürülen Terra Virtua Kolect (TVK), VR, AR ve mobili kapsayan yüksek puan alan bir koleksiyon ve sosyal platformu. Bu arada, Terra Virtua’nın Terra Lun ekosistemiyle hiçbir ilgisinin olmadığını belirtmekte fayda var.

Terra Virtua Kolect, Ethereum üzerine kurulu sağlam bir NFT ekosistemi içeriyor. Platformu, kullanıcıların NFT’leri toplamasına ve piyasasında trade yaparak kar elde etmesine olanak tanıyor. Ayrıca Terra Virtua Kolect, vFlects adı verilen benzersiz yerel NFT’ler, 3D robot NFT’leri içeriyor. Her biri benzersiz tasarımlara, özelliklere ve niteliklere sahip düzinelerce vFlect var. Platformdaki birincil hizmet varlığı, Ethereum Blockchain’de yaşayan bir ERC-20 tokeni olan TVK. TVK, platformda NFT satın almak için kullanılabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir