Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.239
% 3.47
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.239
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dikkat: Bu 3 Altcoin Haftaya Önemli Hareketler Yapabilir!

Bitcoin, TerraUSD’nin (UST) ABD doları sabitinden ayrışmasının ardından çöküş yaşadı. Bitcoin’in düşüşüyle birlikte altcoin projeleri de ciddi bir negatif volatilite sergiledi. Uzmanlara göre, bu altcoin’lerin arasında güçlü bir dönüş yaşamaya hazır olanlar var gibi görünüyor. İşte uzman Sahana Vibhute’a göre dikkat edilmesi gereken altcoin’ler…

Fantom ve Zilliqa: Neler bekleniyor?

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Nisan ayının ilk birkaç gününde reddedildikten sonra Fantom fiyatı şimdiye kadar düşmeye devam etti ve bu da son zamanlarda piyasa çöküşünü körükledi. Bununla birlikte, varlık azalan trendi bir süreliğine durdurdu ve son birkaç gündür kayda değer bir sıçrama yapmaya çalışıyor. Bu nedenle analistler, 0.36 dolardan 0.38 dolar seviyelerine bir kırılmanın, varlıkların anında 0.45 dolar seviyelerine ulaşmasına yol açabileceğine inanıyor.

Öte yandan, düşüş eğilimindeki son dönüşün ardından, ZIL fiyatı sürekli olarak paralel bir kanalda geziniyor. Bu nedenle, 0.055 dolardaki mevcut ret sonrasında, fiyat düşse bile 0.049 dolarda tutmak zorunda. Analistlere göre bu durum, 0.0622 ila 0.0067 dolar seviyeleri için kapıları açabilecek güçlü bir yükseliş momentumuna neden olabilir.

Popüler altcoin MATIC için sırada neler var?

MATIC fiyatı da 1 dolara çok yakın aylık en yüksek seviyelerinden son düşüşün ardından benzer bir eğilim sergiledi. Şu anda, fiyatı 0.65 doların hemen altında seyrediyor ve düşüş durumunda, güçlü kalması için 0.6 dolara yakın daha düşük destek seviyeleri gerekiyor. Başarısız olursa, daha önce 0.5 dolar civarındaki desteklerin yakın olabileceği düşünülüyor. Bununla birlikte, son fiyat hareketi 0.7 dolarlık bariyere doğru değişen direncin önünü açtığından, analistlere göre bu seviyeler bir kez temizlendiğinde 0.806 dolarda güçlü bir direnç görülebilir.

Toplu olarak, altcoin’ler şu anda bir miktar yükseliş ivmesi sergiliyor ve bu durum destek seviyelerinden kısa süreli bir sıçrama görülmesi olasılığını güçlendiriyor gibi görünüyor. Ancak, piyasa koşullarının oldukça sallantılı olması ve düşmesinin beklenmesi nedeniyle bu sıçramaların aynı zamanda bir boğa tuzağına yol açabileceği de belirtilmelidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir