Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.535
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.535
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Dikkat: Binance, Bu 13 Altcoin İçin Büyük Duyuru Yaptı!

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası olan Binance, 13 altcoin’e yönelik yeni duyurular yaptı. Bu yazımızda, tüm gelişmeleri birleştirip aktaracağız. İşte detaylar…

Binance Loans; APE, ETC, GMT ve ZIL’i ekliyor

Borsa, Binance Loans platformuna teminat varlıkları olarak APE, ETC, GMT ve ZIL’i ekledi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Binance Loans, desteklenen kripto varlıkları, faiz oranları, teminat varlıkları ve piyasa koşullarına ve dahili risk yönetimine dayalı olarak maksimum ödünç verilebilir limitler için çok çeşitli seçenekler sunar.

Tezos (XTZ) ağındaki para yatırma ve çekme işlemleri geçici olarak askıya alındı

Tezos (XTZ) ağındaki para yatırma ve çekme işlemleri, hizmet ve node’larla ilgili teknik bir sorun nedeniyle 4 Nisan 2022 tarihinde geçici olarak askıya alındı. İşlemlerin ne zaman açılacağına dair herhangi bir bilgi verilmedi. Binance, ağın kararlı olduğunu tespit ettikten sonra Tezos (XTZ) ağındaki para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacak.

Flow (FLOW) ağındaki güncelleme ve hard fork destekleniyor

Borsa, 6 Nisan 2022, Türkiye saati ile 18.00’de gerçekleşmesi beklenen Flow (FLOW) ağ yükseltmesi ve hard fork’unu destekleyeceğini duyurdu. Bu kapsamda FLOW para çekme ve yatırma işlemleri 6 Nisan 2022, TSİ 17.00’den itibaren askıya alınacak. FLOW ticareti, güncelleme ve hard fork sırasında etkilenmeyecektir.

Binance, ICP staking’i için özel ödüller sunuyor

Binance Staking, yeni yüksek getirili Internet Computer (ICP) kilitli staking faaliyetlerini başlattı. Kullanıcılar, birden fazla ödül kazanmak için 5 Nisan 2022, TSİ 15.00’ten tarihinden itibaren ICP’lerini kullanabilecek. Söz konusu staking süreci 30, 60, 90 ve 120 günlük programları kapsayacak ve yıllık yüzde 25.39’a varan getirilerin sunulacağı belirtiliyor.

Convert&OTC portalına yeni çiftler eklendi

Binance, Convert & OTC Portalına 150 yeni çift ile GMT, POLS ve diğer 4 tokenın eklendiğini duyurdu. Eklenen tokenlerin tam listesi: GMT, POLS, VITE, CVP, ASR, TCT. Kullanıcılar artık bu tokenları BTC, BUSD, USDC, USDT ve diğer jetonlarla takas edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir