Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.368
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.368
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Diğer Coinler Düşerken Bu NFT Coin Yok Satıyor!

NFT coin projelerinin etrafındaki heyecan son zamanlarda büyük bir düşüş kaydediyor. Bununla birlikte CryptoPunks hala oldukça güçlü bir şekilde pozisyonunu korumayı sürdürüyor. Popüler kripto para birimiyle ilgili haberimizin detayları…

Popüler NFT coin CryptoPunks yükselişte

Bir bilgisayar tarafından algoritmik olarak oluşturulan 24×24 piksellik bir sanat görüntüsü olan 7756 kodlu CryptoPunk’ın son satın alımlarını izleyen bir Twitter platformuna göre 1.050 adet Ethereum token’ı 3,2 milyon dolar gibi yüksek bir fiyata satıldı. Kanlı gözleri ve yeşil teni olan bir uzaylıyı betimleyen pikselli avatar, NFT sektöründe devrim yapmayı başaran 10.000 dijital olarak kıt yüz koleksiyonunun bir parçasıdır.

Geçtiğimiz şubat ayında, Chain CEO’su Deepak Thapliyal tarafından 23,7 milyon dolar karşılığında nadir bir CryptoPunks NFT coin projesi satın alındı. Ethereum destekli proje, NFT’lerin yalnızca bazı kripto para meraklıları tarafından bilinen gizemli bir kavram olduğu 2017 yılında başlatıldı. Başlangıçta, çığır açan koleksiyonun arkasındaki şirket olan Larva Labs, proje yavaş yavaş ilgi çekmeye başlamadan önce bir deney olarak bazı CryptoPunk’ları ücretsiz olarak piyasaya sürdü.

Altcoin’in yükselişinin ardında yatan sebepler neler?

NFT coin projesinin koleksiyonun popülaritesi, 2021’de dünyaca ünlü rap şarkıcısı olan Jay-Z gibi yüksek profilli ünlülerin nüfuz için satın almasıyla muazzam oranlara ulaştı. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere aniden, tuhaf pikselli görüntüler bir statü sembolü haline geldi. En eski NFT’lerden biri olan CryptoPunks, Doodles gibi diğer başarılı koleksiyonların oluşturulmasına öncülük ediyor. Kripto para birimi şu sıralar işlem hacminde 2 milyar doları aştı.

En son satın alma, en büyük kripto para birimlerinin fiyatlarının rekor seviyelerinden çok uzakta olmasına rağmen, NFT coin heyecanının canlı ve iyi olduğunu kanıtlıyor. Bitcoin fiyatı şu anda büyük spot borsalarda 41.000 dolar seviyesinin biraz üzerinde seyrediyor. Geçen ay, Bored Ape Yacht Club koleksiyonunun yaratıcısı Yuga Labs, CryptoPunks’u satın aldığını açıklayarak sektördeki hakimiyetini sağlamlaştırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir