Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.359
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.359
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dev Tahminci “Şimdi Almam” Dedi ve Bitcoin Seviyesini Paylaştı!

Lider kripto Bitcoin 20.000 doların üzerine çıktıktan sonra, bu psikolojik seviyeyi korumayı başardı. Bununla birlikte, popüler bir kripto analisti piyasada hala sorun olduğunu söylüyor. Bu nedenle de şimdi alım zamanı değil diyor.

“Bitcoin’de dip oluşumu yok, bu yüzden henüz almıyorum!”

Daha önceki piyasa çöküşlerini isabetli bir şekilde tahmin eden Crypto Capo takma adlı kripto analisti Bitcoin için yeni öngörülerini paylaştı. Capo’nun başarılı tahminleri için Coinmuhendisi.com’un bu adresini ziyaret ediniz. Analist, Bitcoin’in 20 bin doları tutmasına çok da itibar etmiyor. Bu nedenle Bitcoin’in daha da düşeceğini öngörüyor. Capo, BTC’nin yaklaşık 20.000 dolar değerinde bir döngünün dibine vurduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını iddia ediyor. Bu bağlamda şu açıklamayı yapıyor:

Twitter’da okuduklarınıza dayanarak piyasanın çok iyi toparlandığını düşünebilirsiniz. Ancak grafikler şunu gösteriyor: BTC fiyatı 21.000 doların altında. Her yerde alçak tepeler var. Her yerde gizli düşüş sapmaları. Dahası dip oluşumu yok. Dolayısıyla henüz satın almıyorum.

Bitcoin, yakında dibe ulaşılacak mı?

Analist, BTC için Mart ayındaki en yüksek 44.000 dolardan %50’lik bir fiyat düşüşü doğru bildi. Capo, şimdi daha düşük Bitcoin fiyatları tahmin etmeye devam ediyor. Ancak, lider kriptonun yakın zamanda dibe ulaşılacağını da iddia ediyor. Analist, bu doğrultuda şu değerlendirmeyi yapıyor:

Dip henüz gelmedi. Ama, bence yakında gelecek. Short’ları açma zamanı birkaç hafta önceydi, şimdi değil. Sıradaki düşüş sona erdiğinde satın almaya hazırlanmanın tam zamanı olacak.

Kripto piyasasında boğalar ne zaman kontrolü ele alacak?

Analist, genel altcoin piyasasını tartışırken BTC dışı kripto varlıkları hakkındaki görüşlerini de paylaşıyor. Bunun için genel piyasası yansıttığını iddia ettiği merkezi olmayan borsa SushiSwap’ın (SUSHI) yönetim tokeninin bir grafiğine bakıyor.

Capo, altcoin fiyatlarının nihayet yukarı sıçrayacağına inanıyor. Ancak, öncesinde bazı kısa vadeli fiyat düşüşleri olacağını da belirtiyor. Tahminine göre birçok altcoin projesi ayı eğiliminde. Popüler analist, konu hakkında şu görüşlerini açıklıyor:

Kırıldığında, paraboller önemli ayarlamalara neden olur. Mevcut durumda da yukarı kırılacak demektir. Henüz bitmemiş olsalar da, paraboller neredeyse bitti.

Bu arada, kripto piyasası büyük düşüş dalgaları tarafından vurulduğundan, bu ay kripto piyasası için oldukça uzun bir yolculuk oldu. 3AC ve Celsius dahil olmak üzere bir dizi kripto kuruluşu, başarısız oldu. Bu nedenle küresel kripto piyasasının değeri 1 trilyon doların altına düştü.

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere bu süre zarfında, Bitcoin de önemli zorluklar yaşadı. Lider kripto şimdilik 20.000 doların üzerinde sakin bir şekilde işlem görüyor. Ancak, yönü henüz belli değil. Ayrıca, Bitcoin 21.500 dolar işaretine dokunduktan sonra tersine döndüğü için henüz önemli bir kazanç elde etmiş değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir