Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.574
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.574
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dev Tahminci: Bitcoin Mart Ayında Bu Seviyeleri Görecek!

Dünyanın en büyük bağımsız finansal danışmanlık, varlık yönetimi ve fintech kuruluşlarından birinin CEO’su, Bitcoin fiyatının artan jeopolitik gerilimler ve büyüyen kurumsal yatırımların ortasında bu ayın sonundan önce 50.000 dolara ulaşmasının muhtemel olduğunu tahmin ediyor. Coinmühendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

deVere CEO’su: Bitcoin için 50.000 dolar görülebilir

deVere CEO’su Nigel Green’in yükseliş tahmini, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para biriminin fiyatının bir günde yüzde 15’ten fazla arttığı bir zamanda geldi. Green, “Son 24 saat içinde Bitcoin, bir noktada 6.000 dolardan fazla artarak 44.000 doların üzerine çıktı – Şubat 2021’den bu yana en keskin günlük artışı. Şu anda olduğu gibi, bu fiyat ivmesinin düşmesi için hiçbir neden göremiyorum. Bitcoin’in bu ayın sonuna kadar 50.000 dolara ulaşmasını bekleyebiliriz,” ifadelerini kullandı.

Uzman, 2021’in Kasım ayında görülen 69.000 dolarlık rekoruna ulaşıp ulaşmayacağını söylemek için henüz çok erken olduğunu belirtiyor.  “50 bin dolardan 68 bin dolara çok büyük bir sıçrama değil ve dünya ve kripto piyasası son zamanlarda daha hızlı hareket ediyor. Kesinlikle ihtimal dahilinde değil,” ifadelerini kullanıyor. deVere CEO’su ve kurucusu, jeopolitik gerilimlerin ve kurumsal yatırımların fiyat artışını sürdürmek için temel itici güç olduğuna inandığını söyledi ve aşağıdakileri ekledi:

Ukrayna-Rusya durumu önemli finansal çalkantılara neden oldu ve bireyler, işletmeler ve aslında devlet kurumları – sadece bölgede değil, küresel olarak – geleneksel sistemlere alternatifler arıyor. Kripto gibi alternatifler güvenilir ve uygulanabilir olduğu için doların rezerv statüsü nihayetinde tehlikede olabilir.

Yatırımcılar, kripto para yatırımlarını artıracak

Uzmana göre bilgili yatırımcılar doların statüsündeki tehlikeyi biliyor ve fiyatlar daha fazla yükselmeden önce kripto para birimlerine maruz kalmalarını daha da artıracaklar. Uzmana göre son günlerde yaşanan gelişmeler, Bitcoin’in sınırsız, izinsiz, sansüre dayanıklı ve el konulamaz olmayı içeren temel özelliklerine dikkat çekti.

Bu doğal özelliklerin muazzam ve artan bir değeri olduğuna dikkat çekerken bu yüzden Bitcoin’in şu anda dünyanın en değerli 14. para birimi olduğunu belirtiyor. “Önümüzdeki aylarda sıralamada daha da yukarılara sıçramasını bekliyorum,” diyor. Ayrıca, “Gerçekten biraz param olsaydı, kesinlikle biraz Bitcoin, biraz altın, biraz gümüş ve biraz da her türden varlık alırdım, ancak yatırım yapacak parası olanlar için bunları önerebilirim,” ifadelerini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir