Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.048
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.048
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dev Şirketler, Bu 2 Altcoin’e Yüklü Miktarda Yatırım Yaptı!

Kurumsal yatırımcılar, geçen hafta altcoin yatırım ürünleri için sermaye girişleri artarken, Vertex Protocol ve 0x Labs’e milyonlar harcıyor.

Vertex Protokolü 8,5 milyon dolar yatırım aldı

Merkezsiz döviz platformu Vertex Protocol, Salı günü yaptığı açıklamada, erken yatırımda 8,5 milyon dolar topladığını açıkladı. Basın açıklamasına göre, tur Hack VC, Dexterity Capital, Jane Street, Hudson River Trading ve diğer işletmeler tarafından yönetildi. Vertex’in operasyon müdürü Conor McNamee, protokolün amacının DeFi kredilerini ve diğer ürünleri, tüm stablecoin’lerin %99,5’ini oluşturan ABD dolarına sabitlenmiş stablecoin’lerin dışına yaymak olduğunu söylüyor:

Amerika’dan olmayan pek çok insan, muhtemelen kendi yerel paralarını kullanmak istiyorlar, değil mi? Özellikle ticaret fonları veya tüketicilere DeFi’ye ek olarak yüksek getiri tasarruf hesapları sağlayan neobanklar gibi şirketler için [döviz] riskinizi korumamak oldukça tehlikeli.

terraUSD (UST) ekosistemdeki en popüler stablecoin iken, ayrıca Çin yuanı, euro, İngiliz sterlini ve diğer para birimleri için stablecoin’leri de destekliyor. Vertex kullanıcıları uluslararası kripto paraları takas edebilir, bir araya getirebilir, ödünç alabilir ve ödünç verebilir. Döviz riskini azaltmak için kalıcı takaslar alarak piyasayı daha erişilebilir hale getirebilirler. Stablecoin odaklı Vertex Protocol’ün dışında, önemli bir diğer yatırım haberi 0x Labs tarafından desteklenen ZRX token oldu.

Dev şirketler bu altcoin projesine milyonlar akıttı

San Francisco merkezli DEX platformu 0x Labs, Greylock Partners liderliğindeki 70 milyon dolarlık B Serisi finansman turunu açıklanmayan bir değerlemeyle kapattı. Yatırımcılar arasında Pantera, Jump Capital, OpenSea ve Jared Leto gibi şirketler yer aldı.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, 0x Labs, kullanıcıların Ethereum, Polygon, Fantom, Avalanche, Optimism, BNB Chain ve Celo gibi birden fazla Blockchain’de NFT alışverişi sağlayan bir dizi NFT takas özelliği sundu. Coinbase’in duyurusunu takiben, 0x protokolünün yerel tokeni ZRX %50’nin üzerinde bir artışla Aralık ayından bu yana ATH seviyesi olan 1,10 dolara yükseldi.

Yükselişin yanı sıra, Coinbase, yukarıda belirtilen Blockchain’ler arasında P2P varlık alışverişini sağlayan 0x protokolünün oluşturulmasıyla tanınır. Kripto savunucuları, varlıkların farklı özelliklere sahip çok çeşitli Blockchain’ler arasında yer alacağı ve aktarılacağı multi chain geleceğe giderek daha fazla odaklandığında, bu protokoller ağlar arasında kritik bağlantılar sunar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir