Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.227
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.227
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Dev Şirket, Horizen ve Bu 5 Altcoin’e Yatırım Yaptı!

Grayscale, halka açık diğer altı Grayscale ürünü için geri satın alma programlarına 200 milyon dolara kadar yatırım yapacağını söyledi. İlk geri alım, Grayscale Litecoin Trust (30 milyon dolar), Grayscale Horizen Trust ve Grayscale Zcash Trust hisseleri için toplam 50 milyon doları kapsayacak. İşte detaylar…

Grayscale Horizen, Litecoin, Zcash trust’larında geri alım gerçekleştiriyor

Grayscale, halka açık diğer altı Grayscale ürünü için geri satın alma programlarına 200 milyon dolara kadar yatırım yapacağını söyledi. Grayscale Bitcoin Cash Trust, Grayscale Bitcoin Trust, Grayscale Large Cap Fund, Grayscale Ethereum Classic Trust, Grayscale Ethereum Trust, Grayscale Ethereum Trust ve Grayscale Stellar Lumen Trust bunlar arasında.

Şirkete göre geri satın alma programı, Grayscale Litecoin Trust (30 milyon dolar), Grayscale Horizen Trust ve Grayscale Zcash Trust hisseleri için toplam 50 milyon dolara kadar olan ilk geri alımla birlikte, çok çeşitli Grayscale trust ürünlerini kapsayacak. Otcnode verilerine göre altı temel öğeyi geri satın alma kararı, bu ürünlerin primlerinin değer kaybetmesiyle motive olmuş olabilir. Negatif prim yaygın olsa da, Grayscale Ethereum Classic Trust, yazı yazılırken yüzde 59,46 düşüşle en kötü darbeyi aldı.

Grayscale, ETF çabasını sürdürüyor

Grayscale, iş değişikliklerinin bir parçası olarak Bitcoin Trust’ı tam teşekküllü bir Spot Borsa Yatırım Fonu (ETF) ürününe dönüştürmeyi düşündü. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere başvuru ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) iletilmesine rağmen henüz bir yanıt alınmadı. Diğer rakiplerin Bitcoin ETF başvurularının SEC tarafından reddedilmiş olması, Grayscale’in başarılı olma şansı konusunda şüphe uyandırdı.

Hisse geri alımının zamanlaması belirsiz olmakla birlikte, işletme, DCG’nin sırasıyla 301,3 milyon dolar ve 4,5 milyon dolarlık hisse geri alımına izin verdiği GBTC ve ETCG’nin hisselerini satın almak için aldığı önceki izinleri tamamlayacağını belirtti. Hisse geri alımı, firmaya göre eldeki nakit kullanılarak finanse edilecek ve şirket yönetiminin takdirine bağlı olarak kararlaştırılacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir