Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.586
% 5.66
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.586
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Dev Şirket, Bu DeFi Altcoin’i İçin Fon Başlattı!

Önde gelen finansal hizmetler firması Valkyrie Digital Assets, bu Çarşamba günü erken saatlerde yayınlanan bir basın açıklamasına göre, yalnızca DeFi altcoin projesi Avalanche’a (AVAX) yatırım imkanı sunan yeni bir fon başlattı.

Valkyrie, DeFi altcoin projesi Avalanche için fon başlattı

Valkyrie Digital Assets CIO Steven McClurg, yaptığı açıklamada altcoin projesinin ‘son derece hızlı’ işlem yapabilme kabiliyetine dikkat çekti. Yatırımcıların fona en az 25.000 dolar yatırması gerekiyor. Yatırım aracı, günlük olarak hisse itfaları sunuyor.

Avalanche’ın kurumsal olarak benimsenmesi üzerine yeni yatırım aracının piyasaya sürülmesi bekleniyor. Steven McClurg, sofistike yatırımcıların giderek artan bir şekilde merkezi olmayan finans (DeFi) sektöründe yeni projeler istediğini söylüyor.

Nisan ayında Coinmuhendisi.com olarak, popüler DeFi altcoin projesinin arkasındaki Brooklyn merkezli şirket olan Ava Labs’ın 350 milyon dolarlık finansman sağladığını bildirmiştik. Avalanche (AVAX) şu anda piyasa değeri açısından en büyük 11. kripto para birimidir ve stablecoin olan TerraUSD (UST)’nin arkasından geliyor.

Avalanche, DeFi analitik platformu DefiLlama tarafından sağlanan verilere göre toplam kilitli değere (TVL) göre dördüncü en büyük Proof of Stake (PoS) Blockchain projesi. DeFi altcoin, Fed kararı sonrası kripto piyasası lider kripto Bitcoin önderliğinde toparlanırken, son 24 saat içinde yaklaşık %15’lik artışla piyasanın üstünde bir performans gösteriyor.

Büyüyen bir fon ailesi

Avalanche Valkyrie Trust’ın (VAVAX) eklenmesiyle Valkyrie, artık ayrı kripto para birimlerinin değerini izleyen toplam yedi yatırım aracı işletiyor. Nashville merkezli finans firması, fonlar aracılığıyla Bitcoin (BTC), Algorand (ALGO), Dash (DASH), Polkadot (DOT), TRON (TRX) ve Zilliqa (ZIL) gibi kripto para birimlerini satın alma imkanı sunuyor.

Buna ek olarak, Valkyrie bir multi-token fon işletiyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, yalnızca PoS kripto para birimlerini içeren egzotik ürün, Nisan ayı sonlarında piyasaya sürüldü. Ayrıca, bu yılın başlarında Valkyrie, yönetim altındaki varlıklarda 1 milyar doları aşarak ilk önemli dönüm noktasına ulaştı. Geçen Ekim ayında Valkyrie, ikinci Bitcoin borsada işlem gören fonu (ETF) başlattıktan sonra manşetlere taşındı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir