Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.815
% 2.94
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.815
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Dev Borsa, Bu Altcoin’e Gözleri Çevirdi: Benzersiz!

Önde gelen borsalardan Kraken’e göre popüler altcoin Cardano araştırma tabanlı optimizasyonda öne çıkıyor ve Cardano’nun benzersizliği, bilimsel araştırmaya dayalı optimizasyona bağlı görünüyor. Konunun ayrıntıları Coinmuhendisi.com’da.

Kraken bu altcoin projesine dikkat çekti

Kraken borsası, Cardano ve Ethereum‘u karşılaştıran son notlarında, Cardano’nun bilimsel araştırmaya dayalı çekici optimizasyonu ile farklılaştığını belirtiyor. Cardano ve Ethereum, her ikisi de benzer teklifler sunduğundan sıklıkla karşılaştırılır. Geliştiriciler ayrıca merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) oluşturmak ve akıllı sözleşmeleri etkinleştirmek için her iki blockchainden de zincirinden de yararlanabilir.

Kraken, “Cardano çığır açan yeni özellikler vaat etmese de, kullanıcılar ve geliştiriciler, kripto para birimini bilimsel araştırma ve resmi doğrulamaya dayalı çekici optimizasyonlar sunan bir varlık olarak bulabilirler” diye belirtiyor. Bu arada optimizasyon çizgileri boyunca, Cardano‘nun cüzdanının en son sürümünü entegre eden ve yeni Cardano nodu v1.33.0’ı destekleyen bir güncelleme olan Daedalus Flight 4.8.0 yayınlandı. Bu sürüm ayrıca Cardano node çalışma zamanı sistemini (RTS) etkinleştirmek için tasarlanmıştır.

Öte yandan, Cardano oyununu geliştiriyor. Cardano ve Ethereum, işlem hacmi açısından rekabetleriyle tanınırlar. Cardano işlem hacimlerinin Ethereum’u aştığını ve ADA kullanıcılarının daha ucuz işlem ücretleri ödediği gelen haberler arasında. Cardano, Vitalik Buterin tarafından oluşturulan ve 2035 yılına kadar hangi Ether alternatifinin dünyanın önde gelen kripto para birimi olabileceğini sorduğu bir ankette de kazandı. Cardano, oyununu geliştirerek, önümüzdeki haftalarda DeFi proje lansmanlarında işlem trafiğini ele almak için nod iyileştirmeleri eklemeye devam ediyor. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson kısa süre önce Cardano düğümü v1.33.0’a uyumluluk ekleyen yeni GitHub sürümü hakkında bir tweet paylaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir