Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.671
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.671
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dev Bitcoin Borsası Korkuttu: Ayı Piyasasına Giriyoruz!

Dünyanın en büyük Bitcoin borsalarından biri, yakın tarihli araştırma raporunda Bitcoin’in bu yıl ayı piyasasına gireceğini öngördü. Kripto borsası operatörü Huobi, piyasaların ABD Federal Rezerv’in varlık alımlarını geri çevirmesine tepki vermesiyle Bitcoin’in bu yıl değer kaybetmesini bekliyor. coinmuhendisi.com olarak raporun ayrıntılarını aktarıyoruz…

Huobi, Bitcoin fiyatının bu yıl değer kaybedeceğini söylüyor

Huobi’nin araştırma kolu Huobi Araştırma Enstitüsü Cuma günü yayınlanan bir raporda, daralmanın bu yıl küresel likiditede (veya küresel ekonomiye enjekte edilen parada) bir azalmaya neden olabileceğini yazdı. Raporda, diğer birçok yüksek riskli varlık gibi, Bitcoin de genellikle likiditedeki değişikliklere duyarlıdır. Bu nedenle, Huobi, menkul kıymetlerin uzun süreli fiyat düşüşleriyle karşı karşıya olduğu bir “kripto fiyatların piyasası” ile karşı karşıya kalacağını tahmin ediyor. Ek olarak, faiz oranlarındaki potansiyel bir artışın, Bitcoin dahil olmak üzere riskli varlıkların fiyatı üzerinde ek baskı oluşturması bekleniyor.

Huobi, Hong Kong’da işlem görmektedir ancak merkezi Seyşeller’dedir. Sıklıkla günlük 1 milyar dolardan fazla işlem hacmi işleyen, dünyanın en büyük kripto ticaret platformlarından biridir. “Küresel Blockchain Sektörüne Genel Bakış ve Trendler 2020-2021 Yıllık Raporu” başlıklı rapor, Singapur Blockchain Derneği ile işbirliği içinde yayınlandı. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 2021’de fiyatının çılgınca dalgalandığını gördü. Kasım ayında neredeyse 69.000 dolar ile rekor seviyeye ulaştı, ancak o zamandan beri zayıfladı ve Perşembe akşamı 39.000 doların altına düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir