Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.990
% 3.59
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.990
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dev Bitcoin Borsası Coinbase’in Yöneticileri Satış Yaptı!

Yakın tarihli bir rapora göre, dev Bitcoin borsası Coinbase’in önde gelen yöneticilerinden dördü 1 milyar doların üzerinde hisse sattı.

Coinbase yöneticileri Şubattan beri 1 milyar doların üzerinde hisse sattı

Coinbase’den gelen yasal düzenleme dosyalarını analiz edildi ve şirketin önde gelen yöneticilerinden dördünün Şubat ayından bu yana hisse senedi satışlarından 1,2 milyar dolar kazandığını tespit etti. Rapora göre:

  • Kurucu ortak ve CEO Brian Armstrong, 292 milyon dolarlık hisse sattı.
  • COO Emilie Choi, 9,7 milyon dolar maliyetle opsiyonları kullandı ve hisselerini 226 milyon dolara sattı.
  • Kurucu ortak Fred Ehrsam en çok hisseyi sattı ve hisselerinden yaklaşık 500 milyon dolar kazandı.
  • CPO Surojit Chatterjee 6 milyon dolar maliyetle opsiyonları kullandı ve hisse satarak 110 milyon dolar kazandı.

Görünüşe göre her bir kişi hala şirketin hisselerine sahip. Bir Coinbase temsilcisi, yöneticilerin “uzun vadeli fırsatlarımıza bağlılıklarını yansıtan şirkette büyük pozisyonları sürdürdüklerini” söyledi. Özellikle Ehrsam, fiyatlar düşerken bile bu ay 75 milyon dolarlık Coinbase hissesini geri satın aldı.

Bitcoin düşüyor, Coinbase (COIN) hisse fiyatı yükselecek mi?

Coinbase hissesinin (COIN) değeri 26 Mayıs Çarşamba itibariyle 75.32 dolar. Bu fiyat, bu ayın en düşük seviyesi olan 53.72 dolara yakın. Hisse senedi biraz daha yüksek bir değere sahipken yönetici satışları gerçekleşmiş olsa da, düşen fiyatların satışların en azından bir kısmını motive ettiği görülüyor. Şirketin hissesi Nisan 2021’de 381 dolardan açıldı ve Coinbase yöneticileri 189 ile 422 dolar arasındaki fiyatlarla satış yaptı.

Coinbase, 2012 yılında kurulan ABD merkezli güvenli ve güvenli bir kripto para borsasıdır. Şirket hisseleri Nasdaq borsasında COIN koduyla listeleniyor. Dünya çapında 100’den fazla ülkede 56 milyondan fazla kullanıcıya Coinbase hitap ediyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, dev Bitcoin borsası yakın bir tarihte Sandbox (SAND) tokeni listelendiğini duyurdu. SAND fiyatı bu duyurunun ardından kısa sürede yükselişe geçti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir