Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.307
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.307
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dev Bitcoin Balinası, Piyasadaki Çöküşün Nedenini Açıkladı!

MicroStrategy CEO’su ve 17 binden fazla BTC’ye sahip Bitcoin balinası Michael Saylor, yeni yılın başında kripto piyasasının gerilemesine neden olduğuna inandığı faktörleri analiz ediyor. coinmuhendisi.com olarak Saylor’ın Bloomberg röportajının ayrıntılarını aktarıyoruz.

Michael Saylor çöküşün kaynaklarını sıralıyor

Yeni bir Bloomberg röportajında ​​Saylor, kripto piyasasının bu yıl şimdiye kadar yaşadığı dalgalanmalara katkıda bulunduğunu söylediği iki faktörü açıklıyor:

Bence çok fazla dinamik var. Kripto ekosisteminin tamamına bakarsanız, stablecoin’ler ve token’ler hakkındaki düzenleyici belirsizliğe ve bunların menkul kıymet olup olmadıklarına dair tartışmaları görürsünüz. Bu biraz endişe verici.

Michael Saylor, kaldıraçlı işlemlerin ikinci neden olduğunu söylüyor:

Piyasada çok fazla kaldıraç var. 20 kata kadar kaldıraçla işlem yapabilen çok sayıda kripto borsası var. Ve bu kripto borsalarında çapraz teminatlandırılmış çok sayıda token var. Bunlar ve DeFi borsaları arasında, 20x kaldıraçtan çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Yani bu yüksek dalgalanmaların ikinci kaynağı.

Kurumsal yatırımcı Bitcoin fiyatını değerlendirebilir

Saylor’a göre, Bitcoin şu anda kurumlar için özellikle Bill Miller gibi efsanevi yatırımcıların portföyünün büyük bir bölümünü kapladığı için “harika bir giriş noktası” sunuyor:

Bu seviyede konsolide olduğunu hissediyorum. Bu, kurumsal yatırımcılar için harika bir giriş noktasıdır. Yüksek net değere sahip kişiler, aile ofisleri, kamu şirketi yöneticileri, özel şirket sahipleri ile konuşuyorum ve Bitcoin’in 2021’de yükselişini izlediler. Ve her yıl %400 artsaydı ona insanlar yatırım yapmaktan korkarlardı.

Saylor, piyasadaki bir dizi olumlu faktörü de sıralıyor:

Ama ATH seviyesinden %40 indirimliyse ve güçleniyorsa, ve bunun Bill Miller gibi insanlar tarafından, çok saygın yatırımcılar tarafından benimsendiğini görüyorlar. Düzenleyiciler tarafından benimseniyor, senatörler ve kongre üyeleri, kamu yatırımcıları ve kamu şirketleri tarafından sahipleniliyor. Buna iyi bir giriş noktası olarak bakıyorlar.

  • Bitcoin, yazı yazılırken 2022’nin en yüksek seviyesi olan 47.979 dolardan %25’ün üzerinde düşüşle 35,688.21 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir