Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.550
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.550
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Dev Banka, Bitcoin ve Bu 3 Altcoin İçin Büyük Haberi Duyurdu!

Boston merkezli bir banka olan State Street, kurumsal düzeyde bir kripto para saklama ürünü geliştirmek ve başlatmak için Copper.co ile bir lisans anlaşması imzaladı. Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan eBay’in de Mart ayında kripto para entegrasyonuna hazırlanması, kurumsalların kripto para çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü doğruluyor. State Street tarafından yapılan duyuruya göre, Bitcoin ve 3 popüler altcoin artık güvenilir bir dijital cüzdan saklama hizmeti aracığıyla koruma altında olacak. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

State Street, Copper.co ile kurumsal kripto para saklama anlaşması imzaladı

Boston merkezli dev banka, İngiltere merkezli saklama girişimi Copper ile ortaklaşa yeni bir kripto saklama teklifi duyurdu. Duyuruya göre, State Street’in saklama ürünü “düzenleyici onaya tabi” olacak. Banka ayrıca, dijital erişimini kripto, merkez bankası kripto para birimi (CBDC), Blockchain ve tokenizasyonu içerecek şekilde genişlettiğini ve mevcut GlobalLink platformunu çok varlıklı bir kripto ticaret sistemine yükselteceğini geçtiğimiz Haziran ayında açıklamıştı. State Street, bugün yaptığı basın açıklamasında Copper ortaklığını duyurdu:

Düzenleyici ve diğer onayların alınmasına bağlı olarak, müşterilerin kripto paralarını State Street tarafından işletilen güvenli bir ortamda saklayabilecekleri ve yerleştirebilecekleri kurumsal düzeyde bir kripto saklama teklifini geliştirmek ve başlatmak için Copper.co’nun teknolojisinden yararlanacak.

Platform, banka müşterilerinin Bitcoin, ADA, SOL ve bir dizi kripto para birimini saklayacak

Kurumsalların kripto para birimlerine yatırım yaparken oluşabilecek riskleri ortadan kaldırmaya odaklanan Copper.co firması, State Street müşterilerinin aşağıdaki kripto para birimlerini muhafaza etmeye hazırlanıyor.

  • Polkadot (DOT)
  • Solana (SOL)
  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Cardano (ADA)
  • Bunların haricinde çeşitli altcoin’lerde kapsama dahil edilecek.

State Street Digital’in gözetimi altındaki tam varlıkların değeri Aralık ayı itibariyle 43,7 trilyon dolardır. Bankanın dijital saklama başkanı Swen Werner yaptığı açıklamada, Copper.co ortaklığının hızla benimsenen kripto para birimlerine genişlemelerine yardımcı olacağını vurguladı:

Kripto para piyasası gelişmeye devam ederken, bu işbirliği firmamızın ürün teklifimizi ve yol haritasını genişletmesine yardımcı olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir