Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.471
% 2.41
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.471
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dev Balinaların Alım Listesi Çıktı: Bu Altcoin’ler Var!

Mart ayının zirvesi 45,300 doları geride bırakan Bitcoin (BTC) eşliğinde korku ve açgözlülük puanı 60’a fırladı. Solana ve Polkadot son 24 saatlik zaman diliminde çift haneli değerlenen büyük hacimli altcoin’ler. Peki, Ethereum balinaları bu süreçte hangi altcoin projelerini topluyor?

Son 24 saat içinde en çok satın alınan 10 altcoin

Ethereum balinalarını izleyen WhaleStats verilerine göre, ilk 100 cüzdan arasında son 24 saatlik zaman diliminde USDC, USDT ve GUSD gibi stablecoin’leri satın alındı. Chainlink (LINK), bu süreçte 82 bin dolarlık satın alım ile dördüncü sırada. Popüler oyun platformu Gala Games (GALA), bir süredir çok satın alınan listesinde ve bugünde 80 bin dolarlık işlemde yer aldı. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere ETH balinaları bir süredir GALA birikimini sürdürüyor. Bir diğer tipik balina token’i Loopring (LRC), aylık zaman diliminde %50’den fazla değer kazanarak Mart ivmesini verimli bir şekilde değerlendiriyor. BYAC yatırımcılarına airdrop olarak dağıtılan Apecoin (APE) ise piyasaya sürüldüğü ilk günden bu yana balinaların radarından ayrılmadı. APE, 28 Mart’ta, 18 bin dolarlık satın alımla listenin sekizinci altcoin’i.

Son sırada yer alan Axie Infinity (AXS) ile birlikte listenin genel görünümü aşağıdaki gibi.

  1. USD Coin (USDC)
  2. Ethereum (ETH)
  3. Tether (USDT)
  4. Gemini Dollar (GUSD)
  5. Chainlink (LINK)
  6. Gala Games (GALA)
  7. Loopring (LRC)
  8. ApeCoin (APE)
  9. Curve DAO Token (CRV)
  10. Axie Infinity (AXS)

En çok satın alınan küçük hacimli token’ler

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, son 24 saat içinde ilk 1000 Ethereum balinası arasında en yüksek toplam işlem sayısına sahip 10 küçük token’i gösteriyor. Bu kripto para birimleri 5 ila 15 milyon dolar arasında piyasa değerine sahip. Listenin ilk sırasında, fatura finansmanını oluşturmayı amaçlayan PPT yer alıyor. Listede, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren gerçek kullanım durumlarına hitap eden projeler görmek mümkün.

Geçen haftadan bu yana, Ethereum balinalarının en fazla işlem yaptığı 10 altcoin:

  1. Populous (PPT)
  2. XIDR Token (XIDR)
  3. Pillar (PLR)
  4. Integral (ITGR)
  5. Cindicator (CND)
  6. Octo.fi (OCTO)
  7. Triall (TRL)
  8. DOS Network Token (DOS)
  9. DigitexFutures (DGTX)
  10. WiBX (WBX)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir