Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.053
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.053
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Deneyimli CEO, Bitcoin ve Bu Altcoinlerde Ralli Bekliyor! 

Kripto paraların fiyatları, fırtınanın en kötüsünün geçip geçmediği veya fiyatların daha da düşebileceği konusunda yatırımcıların kafalarını karıştırdı. Bir kripto yöneticisi, yılın ikinci yarısında Bitcoin ve bazı altcoin’lerde güçlü bir toparlanmanın söz konusu olabileceğini düşünüyor.

“Bitcoin ve altcoin piyasası yılın ikinci yarısında toparlanacak”

PolySign CEO’su Jack McDonald, kripto piyasalarında en kötünün geride kalmış olabileceğini ve yatırımcıların önümüzdeki aylarda güçlü bir toparlanma bekleyebileceğini söylüyor. Bitcoin, Ethereum, Cardano, Solana ve diğer kripto para birimlerinin düşen fiyatlarının, daha geniş piyasalarla artan bir korelasyonla “riskli, risksiz varlıklar” olarak görülmelerinden kaynaklandığını belirtiyor.

coinmuhendisi.com haberlerinden takip ettiğiniz üzere kripto piyasaları, Bitcoin’in milyarlarca doların tasfiye edilerek 28.000 dolara düşmesiyle büyük bir satış gördü. Fiyatlardaki düşüş, TerraUSD’nin (UST) dolar sabitini kaybetmesi ve ardından LUNA’nın “ölmesi” ile daha da kötüleşti.

Jack McDonald, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin enflasyona karşı bir korunma olduğu anlatısının değiştiğini de sözlerine ekliyor ve kripto piyasaları ile büyük ölçüde Avrupa’daki savaşın körüklediği borsa arasındaki artan korelasyona değiniyor.

Piyasaların dibe vurduğuna dair artan inançlar nedeniyle kurumsal çıkarların arttığını da belirten Jack McDonald, yılın ikinci yarısının büyük bir kripto para toparlanmasının habercisi olacağını iddia ediyor. Deneyimli CEO, “Hodler’ların sabit kalacağını düşünüyorum. Bence uzaya gelecek gerçek para, piyasa düşüşünü uzun vadede gerçek bir fırsat olarak görüyor ve ben çok iyimserim” diyor.

Yeni ürünleri piyasaya sürmek için kaostan yararlanmak!

Kripto firmaları, mevcut durumu toplulukları için yeni ürünlerle test etmek amacıyla fiyatlardaki durgunluktan yararlanıyor. Robinhood’un CEO’su Vlad Tenev, Permissionless konferansında şirketin, kullanıcılara özel anahtarları üzerinde tam kontrol sağlayacak, gözetim altında olmayan bir kripto cüzdanı yayınlamanın eşiğinde olduğunu açıkladı. Açıklama, şirketin ilk kripto para cüzdanının piyasaya sürülmesinin duyurulmasından ancak bir ay sonra geliyor.

CNBC ile yaptığı röportajda Tenev, “İnsanlar ne zaman kriptonun bittiğini düşünürse, insanlar yeni ürünler geliştirir. Aslında şimdi inşa etmek için en iyi zaman” değerlendirmesini yapıyor. Tenev ayrıca, uzaydaki önde gelen ürünlerin büyük ölçüde kripto kışında inşa edildiğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir