Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.855
% 2.44
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.855
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Deneyimli Analistten, Epik Bitcoin Tahmini: Bu Seviyeler!

TechDev olarak bilinen takma adlı analist, daha önce 2021’in sonlarında veya 2022’nin başlarında Bitcoin için büyük bir yükseliş bekliyordu, ancak şimdi 323.000 Twitter takipçisine bu yıl bir noktada BTC için bir döngü zirvesinin geleceğini söylüyor.

Analist, Bitcoin fibonacci seviyelerini inceliyor

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız TechDev, logaritmik büyüme eğrilerini ve fibonacci seviyelerini içeren bir grafikte iki haftalık mumları kullanarak, orta seviyenin üzerinde bir kapanışın, Bitcoin’i 200.000 doların üzerinde bir parabolik rallide göndermek için tetikleyici olarak hareket edeceğini söylüyor. Analist bunun için aşağıdaki teknik grafiği paylaşıyor ve yorumluyor:

Daha fazla araştırmadan sonra, bir sonraki (muhtemelen nihai) dürtünün, her zaman olduğu gibi, 1.618 döngüsünün iki haftalık kapanışından sonra geleceğine inanmaya başladım. Bu olursa, bir zaman çizelgesi tahmini sağlayabilir, ancak açıkçası önemli değil ve buna odaklanmayı planlamıyorum.

Analist hala Bitcoin ile halving tabanlı döngüleri hesaba katarken, Bitcoin’in ne zaman zirveye çıkacağına dair kesin bir zaman çizelgesine sahip değil. TechDev’e göre BTC, 1.472 fibonacci seviyesini (şu anda 48.000 dolar civarında) altı rakama kadar uzanan son bir ayağa başlayarak önceki döngüleri takip edecek. Analist Bitcoin’in 3 halving döngüsünü karşılaştırdığı aşağıdaki grafiği de yorumluyor:

Bazıları döngünün çoktan bittiğine inanıyor, bazıları birinci çeyrekte zirveye ulaştığına inanıyor, bazıları daha sonra, bazıları asla. Geçersiz kılma noktalarına sahip veriye dayalı olasılığa inanıyorum, ki bu bana göre zirvede değil ama bu yıl olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir