Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.419
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.419
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Deneyimli Analist: Bitcoin Bu Tarihte Dibe Vuracak!

Popüler bir kripto stratejisti, piyasalar derin düşüşler yaşarken lider kripto Bitcoin (BTC)’nin bir kez daha yükselmesi için bir fiyat tabanı ve gerçekçi bir zaman çizelgesi belirliyor.

Analist Bitcoin için yol haritasını paylaştı

Coinmuhendisi.com haberlerinde de analizlerine yer verdiğimiz Inmortal takma adlı kripto para analisti, 155.300 Twitter takipçisine, lider kripto Bitcoin (BTC)’nin geçen haftaki en son %25’lik kapitülasyonunun ardından, önde gelen dijital varlığın 25.000 ile 30.000 dolar arasında sağlam durmasını beklediğini söylüyor. Analist, bir grafikle, Bitcoin’in izleyeceğini tahmin ettiği rotayı paylaşıyor:

Bence böyle olacak.

Kaynak: Inmortal  / Twitter

Deneyimli analist, Bitcoin’in mevcut piyasa döngüsünün sadece yaklaşık yarısında olduğunu gösteren bir grafik paylaşırken yatırımcıları sabırlı olmaları konusunda uyarıyor. Inmortal, takipçileri için şu açıklamayı yapıyor:

Önceki döngülerde dibi bulmak yaklaşık 400 gün sürdü. Mevcut döngüde, zirveden bu yana 178 gün geçti. Yani bu döngü benzerse, yolun yarısındayız.

Kaynak: Inmortal  / Twitter

Popüler kripto analisti Inmortal, analizini Bitcoin (BTC)’nin 2022 fiyatını, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara yükselmesinden önce geçen yılın ilkbahar ve yaz başındaki fiyatla karşılaştırarak sonlandırıyor. Analiste göre, mevcut aşağı yönlü grafik şekli 2021’inkiyle aynı. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

3D’de sadece küçük bir sapma var.

Kaynak: Inmortal  / Twitter

BTC fiyat performansı

Bugün yatırımcıların odaklandığı ABD enflasyon verileri açıklandı ve rakamlar beklentilerin üzerinde geldi. Bu durum Fed’in daha da şahinleşebileceğine dair bir işaret olarak algılandığı için riskli varlıklar satılmaya başladı. Tabi ki bundan en fazla etkilenen piyasa kripto para piyasası oldu. Lider kripto Bitcoin, haftanın başındaki düşüşünü derinleştirdi ve 30 bin doların altına sarktı.

CoinMarketCap verilene göre Bitcoin, yazının yazıldığı sıralarda son 24 saat içinde %5,33 kayıpla 29.700 dolardan işlem görüyordu. Mevcut durumda BTC, yaklaşık 6 ay önce görmüş olduğu 69 bin dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %57 uzaklaşmış bulunuyor.

Bitcoin 7 günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir