Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.645
% 3.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.645
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Delta.Theta

Delta.Theta: Terminal 2.0, Daha Fazla Yenilikle Geliyor

Her kripto traderi ve çiftçisi, son derece değişken piyasada karşılaştıkları bazı riskleri azaltırken önemli karlar elde etmek ister.Neyse ki delta.theta, hem kripto tüccarlarının hem de DeFi çiftçilerinin yüksek riske maruz kalmadan yatırımlarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olmayı amaçlayan bir çözüm yarattı.

Delta.theta, kullanıcıların zincir üzerinde merkezi değişim (CEX) likiditesine erişmelerini sağlayan, merkezi olmayan bir eşler arası opsiyon ticaret platformudur. Böylece bu, merkezi olmayan değişim (DEX) opsiyonlarını CEX sipariş defterlerine karşı korumak için gerçek zamanlı emir defteri piyasa yapıcılarından oluşan merkezi olmayan bir ağ oluşturur.

Kriptoda Opsiyonlar Nasıl Kullanılır?

Riskten korunma pozisyonları

Yatırımcılar, kripto gibi değişken piyasalarda riske maruz kalmalarını önemli ölçüde azaltmak için riskten korunma stratejilerini kullanabilirler.Doğru kullanıldığında opsiyonlar, yatırımcıların potansiyel getirilerini azaltmadan risklerini azaltmalarına yardımcı olur. Dayanak varlık, opsiyonun kullanım fiyatının altına düştüğünde satım opsiyonlarının değeri artar.Ancak, dayanak varlık, opsiyonun kullanım fiyatının altına düştüğünde alım opsiyonlarının değeri düşer.

Pozisyonsuz piyasa katılımı

Opsiyonlar ayrıca tüccarların herhangi bir kripto varlığının fiyat hareketi üzerinde spekülasyon yaparak herhangi bir pozisyon almadan kripto piyasasına girmelerine izin verebilir.Burada trader, alım veya satım opsiyonları arasında seçim yapmalıdır. Traderlar, dayanak varlığın fiyatı hakkında yükselişe geçtiklerinde LONG CALL opsiyonunu kullanırlar ve varlık kullanım fiyatını aştığında büyük karlar elde etmelerini sağlar.Buna karşılık, traderlar, dayanak varlığın fiyatı hakkında düşüşte olduklarında uzun vadeli opsiyonlar uygularlar ve bu, fiyatın kullanım fiyatının altına düştüğünde bir koruma görevi görür.

DLTA Terminal v2.0 ile tanışın

21 Aralık’ta delta.theta, kullanıcılara daha sorunsuz bir deneyim sağlamak için DLTA Terminal v2.0 sürümünün yayınlandığını duyurdu.

Terminal v2.0, projenin iş modelinin geliştirilmesine ve yapılandırılmış ürünler modülünün lansmanı için hazırlanmaya yönelik pratik bir adımdır.

Platform, yeni terminali, kullanıcıların herhangi bir yapılandırılmış ürünü satın alabilecekleri bir pazar yeri olarak kullanmayı amaçlıyor. Proje yalnızca ürün ve hizmetlerini genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda Aurora ve NEAR dahil olmak üzere diğer protokollerle yeni ilişkiler ve etkileşimler kuruyor.

Ek olarak, yeni terminal, Hacken denetim şirketi tarafından herhangi bir kritik kusur tespit edilmeden denetlendi.

Terminal 2.0, opsiyon traderlarına aşağıdaki temel özellikleri sunar:

– Anlaşmanın opsiyonları, pozisyonları ve taraflarında sınır yok. Kullanıcılar, herhangi bir Tarih ve opsiyon üzerinde prim alıp satabilir.

– Satıcılar için Prim, opsiyonun satın alınmasından hemen sonra talep edilebilir.

– Tam DLTA token entegrasyonu – DLTA’da ödeme yaparken platform ücretlerinde %50 indirim ve ağ ücretleri için DLTA’da ödeme yapabilme.

– Tüm PUT Opsiyonu Satıcıları, bir çapraz zincir çözümü aracılığıyla sabit paralarında Venus’ten APY alabilir.

– Platform, kapsanan tokenlerin listesini tüm Tier-1/Tier-2 olarak (Top-100 CMC) sunar ve genişletir.

– Müşterini Tanıma (KYC). Birçoğunun bir fayda olarak kabul edeceği bir şey, KYC’nin olmamasıdır. Bunun nedeni, bunun merkezi olmayan bir borsa olması ve kullanıcıların sıkı uyumluluk kontrollerinden geçmesi gerekmemesidir.

Delta.theta’nın Yol Haritası

Delta.theta, terminalinin ikinci versiyonu ile 2022 boyunca büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

2022 için projenin ana odak noktası, yapılandırılmış ürünler ve delta hedge otomatik modülleri olacaktır. Proje ayrıca ağlarını, Tier1-Tier2 belirteçleri için yeni listelemeyi ve yeni Ethereum Virtual Machine (EVM) ağlarını genişletmeyi planlıyor.

Ayrıca yaklaşan bir topluluk programı ve olası bir elçi(ambassador) programı için planlar var. Ayrıca, bir topluluk fonu kurulacağına dair söylentiler var.

Delta.Theta Sosyal Ağları

https://t.me/deltatheta

https://t.me/deltatheta_tr_chat

https://t.me/deltatheta_tr_ann

https://deltatheta.tech/

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir