Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.926
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.926
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Deadmau5 ve Portugal. The Man, Yeni Şarkılarını NFT Olarak Yayınlıyor

Elektronik müzik yapımcısı Deadmau5 ve rock grubu Portugal. The Man, bir sonraki single parçalarını müzik akışı platformlarında değil, NFT platformunda piyasaya sürüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Sanatçıların en yeni şarkısı “This is fine”, Near blok zincirine dayanan Mintbase NFT pazarında 1 milyon NFT’lik koleksiyonu satışa çıktı.

Bu NFT’lerin yaklaşık 250.000’i Miami’nin Art Basel festivalinde parça başı 1,29 dolara satılacak. Kalan NFT’ler, tekli ve birleşik birimlerin bir karışımı olarak satılacak ve henüz duyurulmamış ek ödüllerle birlikte gelecek.

Apple Music ve Spotify gibi platformların hakim olduğu müzik sektöründe sanatçılar, bu akış hizmetlerinin yerine NFT’leri tercih etmeye başladı.

Deadmau5, Kasım ayında Colorado müzik festivalinde sanatçı Gregory Siff ile fiziksel bir NFT’nin yanı sıra müzik yayını yapan bir DAO’yu destekleyerek, son zamanlarda kripto ile ilgili çok sayıda projede yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version