Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.307
% 3.42
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.307
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

DCG CEO’su Barry Silbert, Mevcut Krizden Güçlü Çıkacaklarını Söyledi

DCG CEO’su Barry Silbert, hissedarlara gönderdiği bir notta, şirketin mevcut krizden daha güçlü çıkacağını söyledi.

Digital Currency Group kurucusu ve CEO’su Silbert, Genesis krizinin ardından yatırımcılarına güvence verdi.

DCG CEO’sundan Güvence

Silbert tarafından hissedarlara gönderilen notta “DCG, endüstrinin lider aktörlerinden birisi olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Silbert’in gönderdiği nottan satır başları şu şekilde:

“Genesis Global Capital’in kredi bölümü, piyasadaki kargaşanın eşi benzeri görülmemiş para çekme taleplerine yol açmasının ardından 16 Kasım Çarşamba günü kredi kullanımlarını askıya aldı. Bu durumun Genesis’in her zamanki gibi çalışmaya devam eden spot ve türev alım satım ve saklama işleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Genesis yönetim kurulu, finansal ve yasal danışmanları işe almaya karar verdi. Şirket, FTX krizi devam ederken tüm olası seçenekleri araştırmaya devam ediyor.

Son günlerde Genesis Global Capital ve DCG arasında çeşitli kredi alışverişi konuşuluyor. DCG, normal iş akışı sırasında Genesis Global Capital’den yüzlerce kripto yatırım firmasıyla aynı şekilde borç para aldı. Bu krediler her zaman emsallere uygun olarak yapılandırıldı ve geçerli piyasa faiz oranları üzerinden fiyatlandırıldı. DCG’nin şu anda Genesis Global Capital’e karşı, Mayıs 2023’te vadesi gelecek olan ~575 milyon$’lık bir borcu bulunuyor. Bu krediler, yatırım fırsatlarını finanse etmek ve DCG hisselerini geri satın almak için kullanıldı.

DCG’ye yatırım yapma tekliflerinin yanı sıra destek çabalarını da takdir ediyoruz. Bir finansman turu yapmaya karar verirsek sizleri bilgilendireceğiz.

Sektördeki zor koşullara rağmen kripto para birimleri ve blockchain teknolojisinin potansiyeli konusunda her zamanki gibi heyecanlıyım. DCG, ön planda kalmaya kararlı”

New York Times’ın haberine göre DCG’nin sahip olduğu Genesis Global Capital, potansiyel bir iflas da dahil olmak üzere seçenekleri değerlendirmek için yatırım bankası Moelis & Company ile anlaştı. Konuyla ilgili nihai bir karar verilmiş değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir