Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.691
% 5.10
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.691
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Davos’ta Konuşuldu: Cardano ve Bu 3 Altcoin Sert Düşebilir!

Ethereum kurucu ortağı Gavin Wood, kripto yatırımcılarını Solana, BNB, XRP ve Cardano (ADA)’da bir çöküş konusunda uyardı. Solana kısa süre önce geçmişte operasyonel sorunlar yaşadı ve Blockchain, saatlerce işlemleri gerçekleştiremedi. Wood’a göre Solana Blockchain’i yavaşlayarak yatırımcılar arasında bir düşüş hissi uyandırıyor. Ethereum kurucu ortağı Solana hakkında olumsuz bakış açısını paylaştı bir piyasa çöküşü öngördü. İşte detaylar…

Gavin Wood Cardano, XRP, SOL yatırımcılarına sert bir uyarıda bulundu

Ethereum kurucu ortağı, altcoin sahiplerine Solana fiyatındaki düşüşe karşı bir uyarı yayınladı. Wood, son kan banyosunda 1 trilyon dolar kaybettikten sonra kripto piyasasının daha fazla düşüşe tanık olabileceğine inanıyor. Uzmana göre Solana, BNB, XRP ve Cardano gibi kripto para birimleri fiyat düşüşüne tepki olarak düşebilir. Wood, Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda şunları söyledi:

İnsanların bir topluluğa, ekosisteme, ekonomiye dahil olduklarında daha fazla dikkat etmelerini umuyorum. Teknoloji insanların hata yapmasını engelleyemez, ancak dünyanın gerçeklerini, ne satın aldıklarını daha iyi anlamak isteyenlere yardımcı olabilir.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere LUNA ve UST’deki devasa çöküş, kripto yatırımcıları arasında bir şüphe uyandırdı ve sahipleri arasında korkulara yol açtı. Gavin Wood, kripto pazarındaki volatiliteye yanıt olarak Solana fiyatının çılgınca değişebileceğine inanıyor.

Solana ağı durdu

28 Mayıs saat TSİ 6’da Solana’nın ekibi, blockchain saatinin 30 dakika gerisinde çalıştığını duyurdu. Yavaş blok süreleri, stake ödüllerini olumsuz etkiledi.  On chain zaman işleyişi, normalden daha uzun blok süresi nedeniyle duvar saatlerinin yaklaşık 30 dakika gerisinde çalışıyor. Bunun performans veya ağ işlemleri üzerinde hiçbir etkisi olmamasına rağmen, blok gezginleri ve dapp’ler tarafından bildirilen süre, duvar saati süresini yansıtmayabilir.

Solana Blockchain’i, tasarım gereği 400 milisaniye blok süresine sahiptir, ancak 1 dakikalık ortalama şimdi 659 milisaniyedir. Yavaş blok süresi, saatlerle uyumsuzluğa dönüştüğünden, stake ödüllerini azaltır. Yazım sırasında SOL, yüzde 3.56’lık yükseliş ile 43.05 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir