Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.789
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.789
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

David Lynch, Interpol Rock Grubu İş Birliğinde NFT Çıkartıyor

Ünlü yönetmen David Lynch, ilk NFT projesini rock müzik grubu Interpol iş birliğiyle çıkartıyor. Sekiz ayrı parçadan oluşan koleksiyon, 9 Kasım’a kadar SuperRare üzerinden açık artırmada kalacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Alternatif rock müzik grubu Interpol ile oluşturulan koleksiyon sekiz ayrı parça halinde satışa sunulacak, Lights şarkısının sadeleştirilmiş yeni versiyonuna David Lynch imzalı I Touch A Red Button klibinden görseller eşlik ediyor.

Usta yönetmen, 2011 yılında Coachella Festivali için Interpol grubunun ilk albümünden Lights isimli şarkıya I Touch A Red Button isminde bir animasyon klip çekmişti. İki taraf tam 10 yıl sonra bu sefer NFT olarak satışa sunmak için bir araya geldi.

Interpol grubunun vokalisti Paul Banks konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi;

“Müziğin ve görselliğin birlikteliği asırlık bir gelenektir ve Lynch de bir müzisyen olarak müziğe karşı ayrı bir sevgi besliyor. Bu nedenle iki ayrı sektörden sanatçıların bu projede bir araya gelmesi çok doğal bir şekilde gerçekleşti. Böyle bir projede ismimizin Lynch ile birlikte anılması bizim için inanılmaz bir deneyim. NFT’ler bir nevi dijital eserlerin korunmasıyla ilgili. Kültürel eserleri orijinalliğini koruyacak bir şekilde arşivlemek inanılmaz bir fikir. Bir müzik grubu olarak geleceğin dijital dünyasında korunmasını istediğimiz bir şey varsa o da bu iş birliğidir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version