Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.377
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.377
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

DAR Coin Nedir? Kazandıran Oyun Mines of Dalarnia

DAR Coin, blokzincir üzerinde inşa edilen ücretsiz oyun projesi olan Mines of Dalarnia’nın yerel kripto para birimidir. Kullanıcılara hem oyun oynama hem de kazanç elde etme fırsatı sunmaktadır.

DAR Coin Nedir?

DAR Coin, Mines of Dalarnia’in yerel token’ı ve oyun içi para birimidir. Çeşitli kripto para borsalarında bulunan DAR Coin, Binance Smart Chain’in bir parçası olarak Kasım 2021 yılında piyasaya sürülmüştür. Ethereum ve Binance Smart Chain (BSC) olmak üzere, İki farklı blok zincirinde çalışmaktadır.

DAR Coin, her ikisinde de sorunsuz ve güvenli bir iş akışı sağlamaktadır. Geniş işlevselliği ile DAR Coin, temel özellikleri ve kullanım alanları ile dikkat çekmektedir. DAR Coin; oyun içi para birimi olarak, yönetim faaliyetlerinde ve oynamak için kazanmak ve Stake ödülleri gibi kullanım alanlarına sahiptir. DAR Coin; Binance, MEXC, Bitget, BingX gibi borsalar tarafından listelenmektedir.

Mines of Dalarnia Nedir?

Mines of Dalarnia, ücretsiz bir aksiyon ve macera oyunudur. Kullanıcıların oyun içi varlıklar ile karakterlerini yükseltebildikleri Mines of Dalarnia, oyundaki sınırları artırabileceği basit ve eğlenceli bir oyun olarak tanımlanmaktadır. Mines of Dalarnia, evrenin sırlarını ortaya çıkarmak, seviyelerden oluşan, oynatarak kazandıran bir oyun türüdür.

Workinman Interactive tarafından geliştirilen Mines of Dalarnia, blokzinciri üzerine inşa edilen oyun projelerinden biridir. Kullanıcılarına hem oyun oynama hem de kazanç elde etme imkanı sunmaktadır. Projenin teknik makalesinde de belirtildiği üzere basılan, takas edilen ve pazara aktarlan NFT ögelerin entegrasyonu ile savaş, madencilik ve kaynak toplamaya dayalı bir oyundur.

Mines of Dalarnia Nasıl Çalışır?

Tarayıcı tabanlı olan Mines of Dalarnia, bir aksiyon ve macera oyunu projesidir. Seviyelerden oluşan oyun, evrenin sırlarını ortaya çıkarmak amacıyla oyuncuların çeşitli araçlar kullanarak keşif yapabilecekleri bir oyun olarak tasarlanmıştır. Dalarnia dünyası, yeraltında saklı, cesur madenciler tarafından keşfedilmeyi bekleyen çok çeşitli minerallere ve kaynaklara sahiptir.

Farklı türde arazilerde çeşitli kaynak türleri bulunmaktadır. Bölgeleri keşfederek kaynakları çıkarmak ve düşmanlar ile savaşmak da oyunun bir parçasıdır. Oyun içindeki nadir eşyaların toplaması ve bunların oyun içi pazaryerinde satılmasın da mümkün hale getirilmiştir. Mines of Dalarnia’da, oyuncuların savaşması gereken düşmanlar bulunur.

Dalarnia dünyasının derinliklerine indikçe, bölgeye göre değişen düşmanlar güçlenmektedir. Bu sebeple oyuncular belirli saldırılar ve özelliklerle düşmanlara uyum sağlamayı öğrenmelidir. Madenciliğe ek olarak, oyuncular blok zinciri gayrimenkul parselleri satın alarak arazi sahibi olabilirler. Ayrıca geliştiriciler, farklı arazilerdeki parseller için düzenli arazi satışları yapmayı planlamaktadır.

Oyun içi işlemlerin yanı sıra DAR Coin stake ederek de oyuncuların para kazanması sağlanmaktadır. Oyun doğrudan kullanıcılara aittir. Bu, söz konusu varlıkların açık pazarlarda alınıp satılan NFT’ler sayesinde gerçekleşmektedir. Ekonomiyi büyütmekten toprak sahibi oyuncular sorumludur. Bunun yanı sıra oyuncular, madencilerden kiralama ücretleri, token promosyonları ve daha fazla çeşitli ödüller kazanabilmektedir. Merkezi taraf müdahalesinin önlemesi adına tüm işlemler blok zincir üzerinden gerçekleşmektedir.

Mines of Dalarnia (DAR) Coin Fiyatı

Şu anda 1 Mines of Dalarnia TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Mines of Dalarnia dolardır.

Mines of Dalarnia fiyatı son 24 saatte  değişim ile şu anda  TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Mines of Dalarnia hacmi dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise dolardır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir