Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.520
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.520
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dapper Labs ve LaLiga’dan NFT Ortaklığı

NFT platformu Dapper Labs, İspanya futbol organizasyonu LaLiga ile partnerliği kapsamında LaLiga Golazos‘u kurdu.

Kullanıcılarına NFT deneyimini yaşatan Dapper Labs, gelişmeler kapsamında yeni bir ortaklık kurdu. NFT platformu, İspanya’nın futbol organizasyonu LaLiga ile partnerliğini duyurdu. Yapılan ortaklığın ardından, LaLiga Golazos platformu kullanıcıların hizmetine açıldı.

LaLiga ve Dapper Labs NFT Platformu Kurdu

İspanya’nın popüler futbol ligi LaLiga, NFT dünyasına giriş yaptı. Daha önce NBA Top Shots ürününü piyasaya süren Dapper Labs ile yapılan anlaşma neticesinde, futbol ligine ait bir NFT platformu kuruldu.

Kurulan platforma LaLiga Golazos ismi verildi. Bu platformda, LaLiga’da atılmış en güzel ve unutulmaz goller NFT haline getirilecek. 2005 yılından sonrasını kapsayacak bu konsept, video genelinde hazırlanacak.

Yapılan açıklamalara göre NFT platformu, unutulmaz anlar, göz alıcı çalımlar, olağanüstü asistler, savunma hareketleri ve inanılmaz kurtarışları içerecek. Tüm bu anlar nadirlik seviyesine göre arz sayısına sahip olacak. İspanya’daki milyonlarca taraftarın futbolun cazibesiyle NFT teknolojisine dahil olmaları amaçlanıyor.

LaLiga Golazos‘un genel müdürü Jorge Urrutia del Pozo, platform hakkında şunları söyledi;

“LaLiga Golazos, taraftarların LaLiga tarihinin bir parçası olmalarını amaçlıyor. Futbol hayranları için, onları tanıyan ve ödüllendiren yepyeni bir tür futbol topluluğu ortaya çıkaracak.”

Platform şu anda kapalı beta aşamasında ve ilk NFT ürünlerini 27 Ekim’de sunacak. Ayrıca LaLiga Golazos, Flow ağını kullanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir