Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.822
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.822
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Daha Fazla Sweatcoin Nasıl Kazanılır ?

Sweatcoin Near blok zinciri üzerinde inşa edildi ve 2022 Nisan ayında web3 yoluna gireceğini ve kripto tokeni SWEAT’ı piyasaya süreceğini duyurmasıyla dikkatleri üzerine çeken adımların ücretsiz olarak kazanca dönüştürülebildiği sağlık uygulamasıdır.

Sweat token’in ön satışını Dao Maker üzerinde yapacağını duyurması ile Sweatcoin kullanıcılarının heyecanları 1 kat daha artmış oldu.Sizler Sweatcoin hakkında detaylı bilgiyi blog sayfamızda bulunan”Sweatcoin Nedir ?”başlıklı makalemizde bulabilirsiniz.

Ayrıca Coinmuhendisi olarak sizlerle Dao Maker üzerinde gerçekleşen Sweat token ön satışına katılmıştık, detaylar için kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu makalemizde ise Sweatcoin uygulamasında  daha çok sweat token nasıl kazanabiliriz bundan bahsedelim istedik.

Sweatcoin uygulamasında bildiğiniz gibi sizlerin attığı her 1000 adımın karşılığı 1 Sweat token olarak işlem görüyor.Ancak sizler uygulamanın bazı detayları sayesinde de fazladan sweat token kazanma şansı elde edebilirsiniz.

Sweatcoin uygulaması, günde 1 defa kullanabilme şansınız olan 2x sweat token kazanabileceğiniz bir ayrıntı sunuyor sizlere.Uygulamanın ana ekranında bulunan start 2x boost kısmını tıklayarak aktif olarak 20 dakika boyunca attığınız adımlardan 2x sweat token kazanabilirsiniz.

Sweatcoin (SWEAT) nedir? Oyun kazanmak için potansiyel bir Hareket, 2022'de kaçırabilirsiniz - Kolay Coin

Sweatcoin uygulamasında fazladan sweat token kazanabilmeniz için diğer bir ayrıntı ise reklam videosu izleyerek Sweat roken kazanabilme kısmıdır. Sweatcoin günlük olarak tek sefer izleyebileceğiniz ve 00:00’da yenilenen 3 adet reklam videosu sunar.Sizler videoları izlemek için belirtilen adımları attıktan sonra  bu reklam videolarını izleyerek 1 den 1000 e kadar sweat token kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Sweatcoin'e nasıl kayıt olunur? | ögrenciler icin adım atarak para kazan uygulamasi sweatcoin 🙌🏻 - YouTube

Sweatcoin uygulaması ile fazladan sweat token kazanabileceğiniz diğer bir ayrıntı ise arkadaşlarınıza referans olmanızdır.Sizler başarılı her referansınız için 5 Sweat token almaya hak kazanırsınız.Sizler Sweatcoin uygulamasını kullanmıyorsanız ve Sweatcoin furyasını kaçırmamak istiyorsanız kayıt linkimiz ile hemen sweatcoin kullanarak kolayca para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Sizler Sweatcoin uygulamasıyla kazandığınız Sweat tokenleri Bybit borsası aracılığı ile borsaya aktarabilirsiniz. Bybit borsasına kayıtlı değilseniz kayıt olabileceğiniz İndirimli Kayıt Linkimizden kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Coinmuhendisi olarak kazandığınız Sweat tokenleri Sweat Wallettan borsa adresimize nasıl aktarırız konusunda detaylı bir video hazırladık.Sizler paramühendisi kanalımızdaki videomuzu izleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir