Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.833
% 1.52
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.833
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a NFT Hediye Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından NFT tabanlı ‘İstanbul’un Dijital Anahtarı’ ve tablo hediye edildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Haliç Kongre Merkezi’ndeki toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a NFT Hediye Edildi

Toplantı sonunda AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, günün anısına istinaden Erdoğan’a NFT tabanlı “İstanbul’un Dijital Anahtarı” ve tablo hediye etti. Erdoğan’a ayrıca üzerinde adının yazılı olduğu bir forma da hediye edildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir